Bazı sahneleri önüme çıktı açıp bir bakayım dedim ama çok kötü tamam sarıyor ama bu sahneleri nasıl televizyonda yayınlamışlar ayrıca şu dizinin yorumlarındaki erkekler de ayrı iğrenç
22 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Kurtlar Vadisi gerçekten dönemine göre oldukça sert sahneleri olan bir diziydi ben de bazı bölümlerine denk gelince insanın nasıl o dönem televizyonda yayınlandığına şaşırması normal geliyor hikayesi ve temposu insanı içine çekebiliyor ama bazı sahneler bugün izleyince gerçekten rahatsız edici gelebiliyor özellikle şiddet ve kadınlara yönelik sahnelerde bu daha da belirgin oluyor bir de yorumlarda bazı insanların bu sahneleri normalleştirerek konuşması ayrıca rahatsız edici olabiliyor sonuçta bir diziyi sevmek başka şey yapılan her şeyi savunmak başka şey bence.
Çok katılıyorum sana özelikle kadınlarla ilgili olan sahneler bana çok batı hayran kitlesininde rahatsız edici bir tarafı var
Yahu her dizi zamanında güzeldir. Zamanın ruhu denilen bişi vardır. şu an güzel gelmemesi normal.. friend izle oda kötü gelir
Hiç güzel gelmedi o dizi friend
Friends çok güzel bu arada favori dizilerimden
Berbat neresi güzel
Yahu bin yıllık nesi favori
Akmıyo bikere
Ben çok seviyorum niye öyle dediniz bence çok güzel
Yahu eskiden güzeldi. Ama artık daha güzelleri var
Ta bundan kaç yıl önce batuhan abim var di komşum çocuktuk
O bana izle dedi hatta bir kaç bölüm izledik bilgisayarına indirip izliyordu ne wnliyosa
Benim için klasiklerden hala daha severek izleyen çok insan var
1. Bölümü actim sarmadi valla kapattim
Sana başarılar o vakit. Geçmişe saplanmalada
@Berat06905 başta benide sarmadı 2 sezon izleyip bırakmıştım ama sonra çok sarıyor
Ne güzel maşallah 😂
kendi gününde kendi kanalın da hey gidi günler.
Mesela o zaman rtük nerdeydi adam öldürme sahneleri var ya abimde izlemiş çocukken şaşırdım
Hiç izlemedim.
Bir tek Polat Amımdarı biliyorum o kadar.
İlk 97 bölümü izlemiş
Bir erkek flörtle izleyeceksin sana açıklaya açıklaya anlatsın yoksa çok zor
Sen ne anlarsın zevksiz ergen
Ne alaka kardeşim
Çok güzel izliyom valla
Çok kaliteli ya
Nesk var ki
10 numara dizi. Sen anlamazsın
Ya hadi ordan izlemesek inanıcaz
Extreme vasat dizi
Korkunç cidden
İyide kaç yıllık dizi ozaman sarıyordu
Sonuna kadar haklısın
Çakırın olduğu bölümler kalp ben
İzliyorjm
İzlemiyooorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Döneminin atmosferini ve televizyon kurallarının esnekliğini düşününce günümüz gözüyle bakınca sahneler gerçekten çok sert ve garip gelebiliyor. O yorumlardaki toxic kitle de maalesef dizinin getirdiği o aşırı arabesk ve maço kültürün eseri. Ben genelde nostalji olsun diye ya da mizahi gözle bakıp geçiyorum, yoksa ciddiye alarak izlemek imkansız gibi bir şey. Sen hangi sahneye denk geldin de bu kadar şaşırdın?