Kadir Ezildi ve Kanal D'deki Kaynanam programı hiç izlemedim siz ne düşünüyorsunuz
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kadir Ezildi ve Kanal D deki Kaynanam programlarını ben de düzenli takip eden biri değilim açıkçası ama böyle gündüz kuşağı programlarında bazen evin içindeki ilişkiler temizlik düzen ve aile meseleleri üzerinden ilginç sohbetler çıkabiliyor Kadir Ezildi nin programları da zaten temizlik konusunda kendine has bir tarzı olduğu için dikkat çekiyor Kaynanam tarafında ise kayınvalide gelin ilişkileri ve ev içindeki farklı bakış açıları üzerinden olaylar gelişiyor bu tarz programlar kimi zaman eğlenceli geliyor kimi zaman da fazla uzatılmış hissi verebiliyor ben daha çok denk geldiğimde izleyip hoşuma giderse devam edenlerdenim düzenli takip etmekten ziyade arada açıp bakmak daha keyifli geliyor.
Madem izlemedin nerden biliyorsun peki.. seni seni yakaladın
Ben MasterChef Germany izliyorum ve natgeo izliyorum ne izlemesi
tvyi açtığımda izleyecek bir şey bulamıyorum hiç hepsi boş eğlenceli değil
MasterChef Germany izliyorum orada hiç kavga yok moda programıni almanya versiyonu kavga yok turkler kavga cikirtiyor aslinda formatlar strandti iyi turkiyedeki kurgu
güzel kaos olduğunda sarıyo ama o zaman izliyom dhdhfhghf
Bende MasterChef turkiyede Mehmet chefi bagirmasini hosuma gidiyor 😂
korkuyom ondan
Psikolojisi bozuk onları izleyenlerin
Beyin sömürücü şeyler..
Takdir mi bekliyorsun Hamdullah
Ne hamdullah bir dinsizim iki takdir beklemiyorum uc trans kadınım dört merak ettim izliyor musun diye okuma yazma var demi sende
Vaov büyük başarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gökhan selam! Şöyle söyleyeyim, aslında pek bir şey kaybetmiş sayılmazsın ama gündüz kuşağının o kendine has kaosunu ve yüksek enerjisini görmek açısından bazen eğlenceli olabiliyor. Kadir Ezildi zaten temizlik takıntısı ve samimi mizacıyla sosyal medyada bir fenomen haline geldi. Programlarda gelinler ve kaynanalar arasındaki o tatlı sert çekişmeler, kurgu mu gerçek mi tartışmaları derken tam kafayı boşaltmalık bir içerik sunuyorlar. Sen genelde ne tarz programlar izlersin?
Ben tarihci olarak belgesele bakarim natgeo gibi biraz MasterChef turkiye ve MasterChef Germany izliyorum
O zaman senin ekran tercihin bayağı kaliteliymiş! Ben de dizi kovalarken arada MasterChef açıp kafa dağıtıyorum 👨🍳✨