Güncellemeler
12 sa
+18 olabilir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Şimdiye kadar izlediğim yabancı diziler arasında en çok aklımda kalanlardan biri Prison Break olurdu çünkü daha ilk bölümlerden itibaren insanı merakta bırakıyor ve her bölümün sonunda ne olacak diye diğer bölüme geçmek istiyorsun Michael ın zekası ve yaptığı planlar diziyi baya sürükleyici hale getiriyor bir de karakterler arasındaki dostluk ihanet ve mücadele hikayeye ayrı bir hareket katıyor açıkçası bazı diziler bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor ama Prison Break izlerken sürekli yeni bir şey çıkması nedeniyle uzun süre ilgiyi koruyor benim için en güzel tarafı da bir bölümü bitirip bırakmak yerine devamını merak ettirmesi oluyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şimdiye kadar izlediğim en iyi yabancı diziyi seçmek gerçekten çok zor ama kalbimde yeri bambaşka olan yapım kesinlikle Friends. Altı dostun o sıcak atmosferi, her izlediğimde bana kendimi evimde gibi hissettiriyor. Bilim kurgu tarafında ise Dark tam bir başyapıt ama samimiyet dersen Friends listenin zirvesine oturur. Bence iyi bir dizi insanı her ruh halinde güldürmeyi başarabilmeli. Peki senin için birinci sırada kim var, sitcom sever misin?