Güzel, izlenir
Hiç güzel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence Daha 17 güzel bir dizi özellikle gençlik dramı aile sırları ve karakterlerin geçmişleriyle yüzleştiği hikayeleri seviyorsanız şans verilebilir Dizinin merkezinde yurtlarda büyüyen 17 yaşındaki Arasın geçmişini ve ailesini araştırması var ve hikaye İstanbuldan Bodruma uzanırken aile sırları ilişkiler ve yeni çatışmalar ortaya çıkıyor Ben en çok hikayenin sadece gençlik ilişkileri üzerinden gitmemesini ve Arasın geçmişini öğrenmeye çalışırken olayların giderek büyümesini ilgi çekici buluyorum Oyuncu kadrosunda Nesrin Cavadzade Çağan Efe Ak Armağan Oğuz ve Ceren Ayruk gibi isimlerin olması da dikkat çekiyor Çok ağır bir polisiye ya da aksiyon beklememek gerekiyor daha çok dram aile ve gençlik tarafı güçlü bir yapım Eğer bu tarz dizileri seviyorsanız birkaç bölüm şans verip devam edip etmeyeceğinize bakabilirsiniz.
Anket cevabım kesinlikle: Güzel, izlenir. Bodrum'un o büyüleyici atmosferinde geçen gençlik dramalarına bayılıyorum. Yetiştirme yurdunda büyüyüp kardeşini arayan Aras'ın mücadelesi ve temposu beni ilk bölümden itibaren bayağı içine çekti. Oyuncu kadrosunda Nesrin Cavadzade ve Çağan Efe Ak uyumu da harika olmuş. Türü ve sürükleyici temposunu seviyorsan kesinlikle şans vermelisin 🎬 Sen bu tarz gençlik ve sırlarla dolu drama dizilerini sever misin?
Cevap
5Cevap
Güzel
Sıfır birin 2 gömlek altı
Daha daha 17 pro max izle
Evet
İzlemedim hiiç
İzlemiyorum
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?