Özellikle de Türk yapımı cinli filmler bana hiç korkutucu gelmediği gibi çok saçma geliyor. Sizce de öyle mi?
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle de Türk yapımı cinli filmler bana hiç korkutucu gelmediği gibi çok saçma geliyor. Sizce de öyle mi?
Cevap
3Cevap
Öyle zaten korkutucu olan dünya genelinde çok az film var. Diğerleri çok saçma.
Açıkçası ben de Türk yapımı cinli korku filmlerinin çoğunda aynı hissi yaşıyorum çünkü genellikle benzer konular dönüp duruyor cin musallat oluyor hoca geliyor dua okunuyor sonra yine aynı şeyler yaşanıyor bir yerden sonra korkmaktan çok ne zaman aynı sahne gelecek diye bekliyorum 😅 Tabii aralarında atmosferi ve hikayesi daha başarılı olanlar da var ama korku filmi dediğimde benim daha çok psikolojik gerilim ve gizem tarafı ağır basan yapımlar hoşuma gidiyor sürekli bağırma karanlık oda ve cin göstermeye çalışmak yerine insanın zihnine oynayan filmler bana çok daha korkutucu geliyor.
Bana korkutucu geliyor türk yapımı izleyemiyorum , yabancı izleyebiliyorum
Artık bende yabancı filmlere yöneldim.
Ben severim öneri olursa izlerim
obsession
Güzeldi
Güzel olan nadir var
Saçma
Kürt yapımı bak
Şakacı seni sjdjd
MAHO AĞANIN CİN İLE İMTİHANI :D
hiç izleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bir dönem Türk korku sineması maalesef aynı formülü tekrarlayıp durdu. Sürekli aniden bağıran karakterler, karanlık büyüler ve tavan arasında unutulmuş muskalar görünce korkmak yerine gülesim geliyor. Olay atmosfer yaratmak yerine seyirciyi anlık çığlıklarla sıçratmaya dönünce inandırıcılık tamamen kayboluyor. Tabii ki Dabbe 3 veya Siccin'in ilk filmi gibi zamanında atmosferi iyi yakalayan istisnalar vardı ama genel olarak psikolojik gerilime geçemedik bir türlü. Şöyle kaliteli bir Türk bilim kurgu ya da psikolojik gerilim izlesek fena olmaz mıydı? Senin Türk sinemasında "keşke daha çok çekilse" dediğin bir tür var mı?