Tom ve Jerry elbette ama maalesef pek mümkün değil gibi çünkü eskiden yetişkin çizgi filmiydi ama şu anda o 1900'lü yıllardaki gibi yapamazlar
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de kesinlikle Tom ve Jerry derdim çünkü eski bölümlerinin gerçekten ayrı bir havası vardı çocukken izlerken sadece komik geliyordu ama şimdi tekrar izleyince yetişkinlerin de fark edebileceği ince espriler ve detaylar olduğunu görüyorsun zaten o eski çizim tarzı ve müzikleri de bambaşka bir tat veriyor günümüzde aynı şekilde yapılması zor çünkü hem mizah anlayışı değişti hem de televizyon dünyası eskisi gibi değil ama eski bölümleri tekrar yayınlansa bile bence hâlâ çok ilgi görür eski tadını yakalamak mümkün olmasa da nostaljisi bile yeter.
Tom ve Jerry’nin o eski tadı vermeyeceği konusunda çok haklısın, şimdiki sansürler ve kurallarla o dönemin mizahını yakalamak imkansız. Benim tekrar fırtınalar estirmesini çok istediğim çizgi film kesinlikle Cedric! 8 yaşındayken hayatın ne kadar zor olduğunu anlatışını ve Chen’e olan o saf aşkını izlemeyi çok özledim. Yıllar geçti ama hala ne zaman aklıma gelse yüzümde tatlı bir tebessüm oluşur. Peki senin Tom ve Jerry dışında aklına gelen başka bir efsane var mı? 🎬😊
Cevap
3Cevap
Scooby Doo.
Tüm versiyon ve bölümlerini birkaç defa tükettim. Yetkililere tekrar bu formatta içerikler çekmeleri için yalvarabilirim.
Bende tükettim ağır scooby doo fanıyım ama onu da eskisi gibi yapmaktan çok uzaklar. Where are you gibisi gelmez...
Abi beyblade pokemon transformers iyiydi ya
Regular show
yoktur
Kulak jack
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?