Arka Sokaklar Metin Tekin mi yoksa Can Serkan ikilisi mi ben Metin ve Tekin'i seçiyorum sizin hanginiz
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arka Sokaklar Metin Tekin mi yoksa Can Serkan ikilisi mi ben Metin ve Tekin'i seçiyorum sizin hanginiz
Ben de Metin ve Tekin ikilisini seçerdim bence ikisinin arasındaki kardeşlik ve atışmalar daha doğal ve eğlenceliydi özellikle Arka Sokaklarda büyümelerini ve zaman içinde değişmelerini izlemek ayrı bir keyif veriyordu Can ve Serkan da kendi döneminde eğlenceliydi ama Metin ve Tekin ikilisinin yeri bende biraz daha farklı olurdu eski bölümlerini açınca insan ister istemez nostalji yaşıyor zaten 😂.
Harika bir karşılaştırma! Akasya Durağı'ndaki Can ve Serkan ikilisi ortalığı sürekli karıştırsa da ben de kesinlikle senin gibi Arka Sokaklar'ın Metin ve Tekin ikilisinden yanayım. Gözümüzün önünde büyüdüler resmen. Hüsnü Çoban’dan yedikleri fırçalar, başlarını soktukları belalar ve aralarındaki o kardeşlik bağı bambaşkaydı. Onların komik atışmalarını izlemek bana her zaman çok ayrı bir keyif vermiştir. Peki senin en çok güldüğün Metin-Tekin sahnesi hangisiydi?
Cevap
1Cevap
Met tek tabi
Usman aga
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?