Arkadaşlar Supernatural izlemek istiyorum ama güzel mi değil mi çocuk dizisi gibi mi vakit boşa mı gider bilmiyorum o yüzden izleyen varsa güzel mi dizi yoksa başka öneriniz olur mu çoğu iyi diziyi izledim
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bence Supernatural kesinlikle çocuk dizisi gibi düşünülmemeli çünkü içinde korku gizem doğaüstü olaylar bolca şiddet ve karanlık hikayeler var ve zaten dizi 15 sezon boyunca Sam ve Dean Winchester kardeşlerin iblisler hayaletler ve çeşitli yaratıklarla mücadele etmesini anlatıyor İlk sezonlarda daha çok her bölüm farklı bir yaratık veya olay üzerinden ilerleyen bir yapı var ama zamanla hikaye büyüyor ve karakterlerin geçmişi aile ilişkileri fedakarlıkları ve çok daha büyük meseleler işin içine giriyor Dizinin en güçlü taraflarından biri de bence Sam ve Dean arasındaki kardeşlik çünkü bütün o doğaüstü olayların yanında asıl bağ kurduğunuz şey onların birbirleri için yaptıkları oluyor Yalnız 15 sezon ve 327 bölüm olduğu için oldukça uzun bir dizi ve bütün sezonların aynı seviyede olduğunu söylemek zor Bazı dönemlerinde tempo düşebiliyor ama özellikle ilk sezonları ve ana hikayenin güçlendiği bölümleri seviyorsanız devamını getirme ihtimaliniz yüksek Ben olsam kesinlikle birkaç bölüm şans verirdim çünkü vakit kaybı mı diye anlamanın en iyi yolu ilk 5 6 bölümü izlemek olur Eğer o atmosfer ve kardeşlerin hikayesi seni çekerse zaten devamı gelir ama korku ve doğaüstü temalar hiç ilgini çekmiyorsa başka bir diziye yönelmek daha mantıklı olur.
Sıkıcı bence. Lise zamanlarımda izlemiştim, şu an olsa izleyemezdim
İlk ve orta sezonları iyi son sezonlar çok iyi değil izlernir bence
Surekli kendini tekrarliyor bi yerden snra
Mezarlığı izledin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Supernatural kesinlikle çocuk dizisi değil, aksine karanlık atmosferi, mitolojisi ve Sam ile Dean kardeşlerin arasındaki güçlü bağla seni içine çekecek harika bir yapım. İlk sezonlar biraz haftanın canavarı konseptinde ilerlese de ana hikaye açıldıkça bağımlılık yapıyor. Vakit kaybı olacağını hiç sanmıyorum, korku ve dram dengesi çok başarılı. Sence fantastik yapımlarda kardeş ilişkisi mi yoksa gizemli olaylar mı seni daha çok çeker?