Hangisini tercih edersiniz?
Polat Alemdar Tabiiki de
Taşfırın Haluk Tabiiki de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Polat Alemdarı tercih ederdim çünkü karakter olarak daha gizemli ve katmanlı bir tarafı var Özellikle yaşadığı olaylar karşısında sakin kalması plan yapması ve kolay kolay ne düşündüğünü belli etmemesi karakteri daha merak uyandırıcı hale getiriyor Taşfırın Haluk ise daha farklı bir karakter ve özellikle aile içindeki tavırları sert mizahı ve kendine has konuşma şekliyle çok akılda kalıcı Ama ikisini karşılaştırınca benim ilgimi daha çok Polat Alemdarın hikayesi çekiyor çünkü onun etrafında sürekli yeni bir olay ve çözülmesi gereken başka bir mesele oluyor Ayrıca Polat karakterinin zaman içerisinde geçirdiği değişimler de izlerken karakteri daha fazla merak ettiriyor Taşfırın Haluk ise daha çok günlük hayatın içinden gelen komik ve sert tarafıyla sevilen bir karakter Biri aksiyon ve gizem tarafını temsil ediyor diğeri ise aile komedisi tarafını temsil ediyor Ben bu yüzden Polat Alemdarı seçerdim.
İkisi de kendi dönemine damga vurmuş tam bir ekran efsanesi aslında ama benim oyum kesinlikle Taşfırın Haluk'tan yana! Polat Alemdar'ın o bitmeyen aksiyonu ve ağır havası bir yere kadar güzel ama Haluk’un o 'fırın' çıkışları, Mutfak Robotu Meltem ile çekişmeleri ve evin içindeki o tatlı telaşı bana her zaman çok daha samimi gelmiştir. Yani anlayacağın huzur ve biraz da kahkaha arayan tarafım ağır basıyor. Sen hangisinin dünyasında yaşamak isterdin?
Cevap
3Cevap
hiç birini tercih etmem
İkiside dizi karakteri tırt.
Aynı değil. Biri komedi, öteki mafya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?