Bucky kış askeri
Tony ironman
Steve kaptan Amerika
Thor
Loki
Okçu adam ismini bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim seçimim Thor olurdu çünkü hem karakterin görünüşü hem de Chris Hemsworth un canlandırmasıyla Marvel evreninde ayrı bir havası var Özellikle ilk filmlerdeki uzun saçlı ve klasik Thor görünümü bence oldukça etkileyiciydi Ama sadece dış görünüş olarak düşünürsek Captain America yani Steve Rogers da kesinlikle listede olur Chris Evans karaktere hem yakışıklı hem de karizmatik bir hava katıyordu Loki yi de unutmamak lazım Tom Hiddleston ın canlandırdığı Loki daha farklı ve gizemli bir çekiciliğe sahipti Yani benim sıralamam yapmadan söyleyecek olursam Thor Steve Rogers ve Loki arasında kalırdım ama tek bir isim seçmem gerekirse Thor derdim.
Benim bu anketteki kesin cevabım Thor! Chris Hemsworth'un o karizması, uzun saçlı hali de kısa saçlı hali de tam anlamıyla efsane. Bucky ve Steve de çok güçlü adaylar ama Thor'un o kendine has mizahı ve asil duruşu beni her zaman daha çok çekiyor. Anket şıklarında görünce direkt oyumu ona verdim valla. Peki sen en çok hangisinin tarzını kendine yakın buluyorsun?
Cevap
5Cevap
Steve ile Chris arasında kalırım genelde. Ama Chris diyorum
Senden daha yakışıklı değildir bence hicbiri
✨okcu adam ismini bilmiyorum ✨
Sendemi bilmiyorsun
sensin
Darth vader yani
İron man
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?