Eskilerden Türk Komedi filmi önerir misiniz bilindikler dışında, nadir olursa sevinirim. :D :D
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskilerden Türk Komedi filmi önerir misiniz bilindikler dışında, nadir olursa sevinirim. :D :D
Cevap
9Cevap
Kovboy filmleri denemeye ne dersin?
Bana Trinity derler.
Trinity kardeşler dönüyor.
İyi, kötü, çirkin
Milyon dolarlık bebek
Bir avuç dolar için
Kasabadaki yabancı
ya eski bir türk filmi vardı filmde mafya babası bir adamı kaçırıp ayaklarını keçiye yalatarak paraların yerini söyletmeye çalışıyordu hangi filmdi o yaa :D :D?
Yapay zekaya sorduğunda örnekleri sıralar sana.
Ben de adını hatırlayamadım. Kemal Sunal filmi değildi ondan eminim.
yapay zeka saçma sapan filmleri söylüyor yok hiçbirinde, kemal sunal filmide değillll
Aynen ben de sordum bulamadı. Öyle bir komedi filmi hatırlıyorum da adını çıkaramadım. İzledim sanırım. Oradaki oyunculardan hatırladığın var mı hiç?
valla oyuncuları tam hatırlamıyorum ama siyah beyazdı film
Bilemedim ki.
Yerli film miydi?
evettt
Yabancı filmler için whatismymovie diye bir siteyi önerebilirim.
Dediğin filmi hatırladım ama filmi ve oyuncuları çıkaramadım. Sadri alışık mı vardı başrolde ne.
valla ben de tam hatırlamıyorum ama siyah beyazdı galiba film
Baya eski bur filmdi. * Bizans’ı izledin mi?
hangi film? bir de tam olarak nasıl bir sahne hatırlıyorsun sen anlatsana bi, eskiydi evet
Dediğin sahneyi hatırlıyorum sadece. Kendimi zorladım ama çıkaramadım. Dediğim film kahhpe Bizans. İzlemediysen mutlaka izle. Sonra pardon filmi var onu da izle.
Sayın Bakanım aç izle Haluk Bilginer vs bir çok isim var efsane kadro
ya eski bir türk filmi vardı filmde mafya babası bir adamı kaçırıp ayaklarını keçiye yalatarak paraların yerini söyletmeye çalışıyordu hangi filmdi o yaa :D :D?
evettttt :D
Gırgıriye serisi olablir
ya eski bir türk filmi vardı filmde mafya babası bir adamı kaçırıp ayaklarını keçiye yalatarak paraların yerini söyletmeye çalışıyordu hangi filmdi o yaa ?
Kemal Sunal da bir film o
Şalvar davası
Zübük
valla oyuncuları tam hatırlamıyorumda onlar değildi galiba, tam olarak nasıl bir sahne hatırlıyorsun sen :D?
Dizi olur mu :D
yok ya onda değildi başka bir film :D
dizi değil kızz filmm :D :D
evettt benim aradığımda o sahne vardııı :D
kemal sunal değil ya başkası oynuyodu
Hababam taburu
recep ivedik
deli dumrul
Yedi Bela Hüsnü canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeşilçam’ın gizli kalmış hazinelerine bayılırım! Kemal Sunal veya Şener Şen klasiklerini zaten ezbere biliyoruz ama Zeki Alasya ve Metin Akpınar’ın "Nereye Bakıyor Bu Adamlar" filmi bence tam aradığın lezzet. Bir de Ferhan Şensoy’un "Pardon" filmi var, zekice esprileriyle insanı kahkahaya boğar ama nedense herkesin aklına ilk an gelmez. Hem absürt hem de aşırı samimi yapımlar ikisi de. Sen en son hangi eski filmi izleyip çocukluğuna döndün?