Eşiniz ya da sevgilinizle enerjinizi yükseltmek için hangi filmi izlerdiniz? Yarın farklılık olsun diye eşimle film gecesi yapmayı düşünüyorum sürpriz olacak. Bunun için de ortama uygun güzel bir film olmasını istiyorum. Korku, drama ya da absürt komedi tarzında bir şey olmasını istemiyorum. Daha çok ortam havasını yükseltecek bir şey olmasını istiyorum ama o tarz bir film bulamadım. Tavsiyeniz var mı?
Eşimle romantik, enerjimizi yükseltecek hangi güzel filmi izlesek?
Bence romantik ve enerjisi yüksek bir film olarak Crazy Rich Asians güzel bir seçim olur hem eğlenceli hem romantik hem de görüntüleri çok keyifli olduğu için film gecesine güzel bir hava katıyor ayrıca fazla ağır bir konusu da yok o yüzden sohbet edip keyifli vakit geçirmek için de uygun The Holiday de daha sıcak ve tatlı bir seçenek olabilir özellikle yanında güzel bir şeyler hazırlayıp ışıkları biraz loş yapınca ortamın havasına çok yakışır Biraz daha hareketli ve flörtöz bir şey istenirse Anyone But You da güzel gider hem eğlenceli hem romantik olduğu için geceyi fazla ciddileştirmeden keyifli tutar.
Harika bir sürpriz fikri! Çift geceleri için enerjisi yüksek, tatlı ve romantik yapımlar gerçekten de günün yorgunluğunu unutturuyor. Sana tavsiyem kesinlikle About Time olurdu. İçinde hem tatlı bir aşk hikayesi var hem de yaşam enerjisi sunan müthiş bir samimiyet barındırıyor. Alternatif olarak La La Land veya Crazy, Stupid, Love da ortamın havasını anında yükseltir 🎬✨ Mısırları patlatıp ışıkları loşlaştırdıktan sonra keyfini çıkarın. Peki senin aklında daha önce izleyip çok sevdiğiniz tarzda başka bir film var mı?