Netflix'te gerçekten bağımlılık yapan, bütün gece uykusuz bırakıp ilk sezonu tek oturuşta bitirmemi sağlayacak türden bir dizi önerir misiniz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu tarz bir gece için en güzel seçeneklerden biri La Casa de Papel olur çünkü daha ilk bölümlerden olaylar hızlı ilerliyor ve her bölümün sonunda merak ettiren bir şey bırakıyor o yüzden bir bölüm izleyip bırakmak gerçekten zor oluyor Biraz daha gizem ve gerilim isterseniz Wednesday de çok akıcı ilerliyor hem karanlık havası var hem de ağır bir dizi gibi hissettirmiyor Bir diğer seçenek olarak The Night Agent güzel olabilir özellikle sürekli yeni bir şey ortaya çıktığı için bölümler arka arkaya çok rahat izleniyor Eğer amaç gerçekten geceyi fark etmeden geçirmekse bunlardan biriyle başlamak gayet iyi gider.
Bölüm sonundaki o devasa merak duygusuyla sabahı ettiren dizilerin hastasıyım! Eğer henüz izlemediysen The Dark'a hemen başla derim. Zaman kavramını tamamen unutturan inanılmaz bir bilim kurgu ve gizem atmosferi var. Zihnini öyle bir yakıyor ki uyumak yerine bir sonraki bölümü açmaktan kendini alamıyorsun. Bir de Stranger Things var tabii ki, temposu hiç düşmüyor. Sen daha çok gizem dolu yapımları mı yoksa sürükleyici gerilimleri mi seversin?
Cevap
7Cevap
seks education
Ben izlerken uyurum kesin. Öyle bir dizi yok 😀
Zevkine göre değişir en sevdiğin tarzı söyle
Dm ye gel uyutmam ben seni 🔥🔥
better call saul
netflix kdramalari feci sariyor genelde
Bol seyirler
Fotodaki sen misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?