Sesim uygun bunun için ama tecrübem yok, evde canım sıkılıyor, mesela bana iş verilse işte şu diyalogları dublajlı şekilde oku denilse para kazansam, evde canım sıkılıyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sesine güveniyorsan kesinlikle denemeye değer çünkü bunun için illa profesyonel stüdyoda başlaman gerekmiyor önce evde birkaç farklı karakter sesiyle kısa deneme kayıtları hazırlayıp küçük bir demo oluşturabilirsin sonra seslendirme platformlarında profil açıp çizgi film karakteri dışında reklam tanıtım video ve kısa animasyon seslendirmeleri gibi işlere de başvurabilirsin yalnız doğrudan bilinen çizgi filmlerin resmi dublajlarını evden yapıp para kazanmak çok kolay olmayabilir çünkü telif ve yapım şirketi tarafı var ama bağımsız animasyon yapan kişiler için karakter seslendirme işi bulunabiliyor ayrıca başlangıçta pahalı ekipman almana da gerek yok sessiz bir odada temiz kayıt alabileceğin uygun fiyatlı bir mikrofonla başlayıp zamanla kendini geliştirebilirsin bence en önemlisi ilk başta mükemmel olmaya çalışmak yerine 30 60 saniyelik birkaç farklı karakter sesi hazırlayıp kendini göstermek.
Ben aslında oylesine sordum ama çok teşekkür ederim emeğine sağlık canım gerçekten çok teşekkür ederim uzun uzun acıklamissin bu yorumu ekran alsam olur mu? Soruyu 24 saat sonra siliyorum da. Allah razi olsun
Yapay zekanın dediği gibi fiverr ve bionluk gibi sitelerde ilan verebilirsin, yine de yapay zeka yüzünden dublaja para veren insanlar önemli ölçüde azaldı tabii az müşteri geleceğini bilmen önemli, hala gerçek insanlarla çalışmak isteyen insanlar var, tabii mikrofonunun kaliteli olması ve ortamın sessiz yalıtımlı olması gerekiyor, kulaklık ya da telefon mikrofonuyla odanda çalışamazsın o kadar basit değil. Gerçek projelerde çalışmak istiyorsan önce bu sektörden insanlara kendini tanıtman gerekiyor o yüzden tek yolun bu.
Tesekkurler oyle buyuk hedefim yok da bu aralar boşum ders xalismam lazim ama yapmiyorum en azindan hayatta bir ugrasim olsun diye dedim
Böyle harika bir yeteneğin varsa evde oturup canını hiç sıkma derim! Ses dublajı gerçekten çok keyifli bir dünya ama tecrübesiz başlarken izlenecek en iyi yol Bionluk, Fiverr veya SadeceOn gibi serbest çalışan platformlarında profil açmak. Buralara ses örneklerini yükleyip çizgi film veya animasyon seslendirme ilanları oluşturabilirsin. Önce evde kendi imkanlarınla ufak denemeler kaydedip ses portföyü oluşturman çok önemli. Sen hangi çizgi film karakterini seslendirmeyi daha çok isterdin?
Bu bahsettiğin siteler sadecd dublaj uzerine mi
Cevap
3Cevap
eğitim alın önce. sonra da kanallarda ya da ajanslarda boş kadro var mı diye bakın.
Hobi olarak yapmak istiyorum yan iş olsum
Sesin uygunsa denemeye değer bence. Önce kısa bir demo hazırla sonra seslendirme platformlarına ve ilanlara başvur
Tesekkurler
Ses at
Kime atacagim keske bu isleri yapan biri bana is vwrse en azindan hayatta bir ugrasim olur
Buraya ses at
Atmam
O zaman sana ekmek yok
Tm b
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?