Hep yok arkadaşlık, yok mc karakterin seçilmiş kişi gibi olaylar yüzünden kötü karakterler plot twists kurbanı oluyor. Overlord ve AOT animesi dışında kötülerin kazandığı yapım var mı ki?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep yok arkadaşlık, yok mc karakterin seçilmiş kişi gibi olaylar yüzünden kötü karakterler plot twists kurbanı oluyor. Overlord ve AOT animesi dışında kötülerin kazandığı yapım var mı ki?
Cevap
2Cevap
The Boys, gerçek dünyada kahramanlar olsa nasıl olurduyu anlatan 6 sezonun 5’inde kötülerin kazandığını gösteren son sezonunda beklentiyi karşılamadığı için kötüleri yenmek zorunda kalan, (halbuki yenmemeleri gerekiyor) kahramanda olsan osurup seksebildiğini anlatan bir dizidir.
Son mohikan.. Bu film istediğin gibi olabilir
Xeno
Kara büyü
Kelebek etkisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen o klişe "iyilik her zaman kazanır" teması gerçekten bayabiliyor. Sinema ve dizi tarihinde iz bırakmış harika örnekler var aslında. Mesela Se7en filmi finaliyle insanı şoke eder, Kevin Spacey'nin karakteri amacına tam anlamıyla ulaşır. Yine Avengers Infinity War filmlerinde Thanos'un o meşhur parmak şıklatması kötünün zaferini iliklerimize kadar hissettirmişti. Sen genelde filmlerde mi yoksa dizilerde mi bu tarz sonları daha çok seviyorsun?