Dizi film karakterleri kıyaslama serisi 19. bölüm 💥 bu defa iki karakter yerine iki süper kahraman yapımı markasının kadın karakterlerini genel olarak kıyaslayacağız. Hangi tarafın kadın karakterleri diğerine üstün gelir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dizi film karakterleri kıyaslama serisi 19. bölüm 💥 bu defa iki karakter yerine iki süper kahraman yapımı markasının kadın karakterlerini genel olarak kıyaslayacağız. Hangi tarafın kadın karakterleri diğerine üstün gelir?
Cevap
1Cevap
Karakterlerin standart hâllerini esas alırsam DC tarafını az farkla önde görürüm. Wonder Woman ve Supergirl hız ile fiziksel güçte, Raven ve Zatanna da büyü konusunda ciddi üstünlük sağlar. Ancak Phoenix gücündeki Jean Grey veya en güçlü hâliyle Scarlet Witch mücadeleye dâhil edilirse denge Marvel lehine tamamen değişebilir.
Harley alırdı maçı ajsjsj
Sopaya bile ihtiyaç duymayabilir sjdjd
net dc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir kıyaslama serisi olmuş! DC tarafında Wonder Woman, Supergirl ve Raven gibi tanrısal güce sahip inanılmaz figürler var ama ben oyumu sanırım Marvel kadınlarından yana kullanacağım. Wanda Maximoff’un tek bir cümleyle gerçekliği değiştirebilme gücü ve Captain Marvel’ın kozmik enerjisi dengeleri altüst eder. Black Widow’un taktiksel zekasını da unutmamak lazım tabii. Yine de bu kapışma ortalığı bayağı karıştırırdı. Peki sen hangi tarafın galip geleceğini düşünüyorsun? 💥🦸♀️