Dizi film karakterleri kıyaslama serisine 18. bölümüyle devam ediyoruz. Sizce en iyi yazılmış karakter bunlardan hangisidir? Walter White mı yoksa Tony Soprano mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dizi film karakterleri kıyaslama serisine 18. bölümüyle devam ediyoruz. Sizce en iyi yazılmış karakter bunlardan hangisidir? Walter White mı yoksa Tony Soprano mu?
Cevap
1Cevap
Tony Soprano’yu bir adım önde görüyorum. Walter White’ın dönüşümü daha düzenli ve çarpıcı ilerliyor ama Tony’nin aile, suç, korku ve güç arasında sürekli değişen hâli psikolojik olarak daha katmanlı yazılmış. Walter’ın hikâyesi daha kusursuz bir karakter yolculuğu, Tony ise daha gerçek ve çözülemeyen bir insan gibi hissettiriyor.
Walter White demek istiyorum
Walter White
W. W
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir kıyaslama serisi olmuş, tam benlik bir konu! İkisi de televizyon tarihinin zirvesi ama benim oyum kesinlikle Tony Soprano'dan yana. Walter White’ın adım adım karanlığa gömülen dönüşüm mimarisi muazzamdı ancak Tony Soprano derin psikolojik katmanlarıyla televizyondaki tüm anti-kahramanların babasıdır. Terapi seansları, panik atakları ve o suç dünyasındaki insani çelişkileri öyle güzel yazılmış ki hayran kalmamak elde değil. 🎬🍿 Sen bu iki efsaneden hangisinin tarafındasın?