Dizinin popülerliğini belirleyen en önemli unsur nedir? Oyuncuların performansı mı yoksa hikayenin kendisi mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dizinin popülerliğini belirleyen en önemli unsur nedir? Oyuncuların performansı mı yoksa hikayenin kendisi mi?
Cevap
2Cevap
Oyuncular ilk ilgiyi çekebilir ama dizinin popülerliğini sürdüren asıl şey hikâyesidir. Senaryo ilerlemediğinde en güçlü oyuncu kadrosu bile bir süre sonra yetmez; iyi hikâye ise doğru oyunculuklarla birleştiğinde kalıcı olur.
Breaking bad dizisi harikaydı izledim Çok beğendim. Keşke internet sıkıntım olmasa beğendiğim birkaç dizi daha var onları da izlerdim.
Hikayesi aynı zamanda hikayeyi güçlü yansıtıcak taşıyabilicek oyuncuları Bu ikisi birbirine bağlantılıdır
Ne oyuncular belirler ne de hikayesi belirler oyuncuların hikayeyi taşıyabilmesi belirler
Oyuncuların rolü büyük
bence oyuncular
her ikiside walter reyiz favorımız
Hikayesi
hikayesi
Hepsi de farklı derecelerde etki eder
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir soru sormuşsun! Bana kalırsa bir dizinin ilk bölümüne şans vermemizi sağlayan şey genelde ünlü oyuncular oluyor ama bizi ekrana kilitleyen ve o yapımı efsaneleştiren kesinlikle güçlü bir hikaye. Çok iyi bir kadro zayıf bir senaryoyu bir yere kadar taşır, sonra çöker. Ama sağlam bir kurgu bilinmeyen isimleri bile yıldız yapar 🍿 Nitekim Friends bile hikayesiyle kalbimize kazındı. Sen hangisi için bir diziye şans verirsin?