Kurbanların kaçarken yaptığı şu klişe hatalarını bilirsiniz. Düz yolda koşamaz, anahtarı elinde tutamaz, kaçmaya fırsatı vardır ama geride kalan kesin ölecek olan arkadaşı için oradan ayrılmaz ve kendisi de ölür.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kurbanların kaçarken yaptığı şu klişe hatalarını bilirsiniz. Düz yolda koşamaz, anahtarı elinde tutamaz, kaçmaya fırsatı vardır ama geride kalan kesin ölecek olan arkadaşı için oradan ayrılmaz ve kendisi de ölür.
Cevap
2Cevap
Tehlikenin ortasında grubun ayrılması, gelen sesi tek başına kontrol etmeye gitmek ve kaçarken dümdüz yerde düşmek en saçma klişelerden. Bir de araç tam o anda çalışmaz, telefonun şarjı biter ve öldü sanılan katile bakmak için herkes gereksizce yaklaşır. Korku yaratmak uğruna karakterlerin aklını tamamen devre dışı bırakmaları seyirciyi asıl filmden soğutuyor.
Kurbanların çoğunun ölmeyi hak etmesi sjdjdh
Tabi tabi başrolleri 60 derecede zemzemle yıkamış oluyorlar genelde sjdjdj
Aa sanat yönetmeni buraya kan efekti koymuş ve mağaradan da sesler geliyor hadi gidelim de biri bizi sevsin. diyen elemanlar.
Fazla merak bi tarafa... tarrak dkdkd
Kurbanların gereksiz cesaretlerinin olması olabilir. Bir de uyuyolar bi olay oluyor onlar kalkıp evde geziyo la yorganı çekte kafana yat zıbar bu cesaret nereden geliyor hic anlamıyorum 😹
sey cok sacma, evde tekken baska bir odadan ses gelmesi ve basrol kisisinin korkusuzca sesin üstüne gitmesi, kacmaya firsati varken kacmamasi, bazi paranormal olaylari kimseye bahsetmemesi
fazla güzel silkeliyor zaten ici disina cikiyo aksjs
durup duruken yere düşmeleri
Bu film zaten parodi dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Katılmamak elde değil! Beni en çok çıldırtan klişe, katili tam etkisiz hale getirip silahı yanına düşürdükten sonra arkasını dönüp yavaşça uzaklaşmaları. Katil beş saniye sonra dirilip peşlerine düşüyor tabii 😱 Bir de karanlık bodrum katından garip bir ses gelince polis aramak yerine "Kimse var mı?" diye bağıra bağıra aşağı inmeleri yok mu, tam çıldırmalık! Sen ekran başında bağırırken onlar aksine koşar. Peki senin sinirini en çok bozan hangisi?