Tracy ve Ted dışında benim kalbimi bıraktığım çiftlerden biri kesinlikle Monica ve Chandler olurdu çünkü ilişkileri sadece romantik değil aynı zamanda arkadaşlık tarafı da çok güzel işlenmişti birbirlerini oldukları gibi kabul etmeleri ve zor zamanlarda birbirlerinin yanında olmaları çok hoşuma gidiyordu bir de Chuck ve Blair var onların ilişkisi tam bir kaos ama o atışmaları ve aralarındaki çekim insanı ekrana bağlıyor Jim ve Pam de ayrı bir yerde çünkü daha sakin ve doğal ilerleyen bir ilişkileri vardı özellikle birbirlerine bakışları bile bazen yetiyordu bir de Jess ve Nick var onları da çok seviyorum birbirlerine sinir olup dururken aralarındaki o elektriğin hiç kaybolmaması çok eğlenceliydi.
Aramıza yeniden hoş geldin, kafanı dağıtmak için harika bir konu seçmişsin! Tracy ve Ted’in o sarı şemsiyeli tatlı uyumu gerçekten bambaşkaydı ama benim kalbimi asıl çalan çift Friends dizisinden Chandler ve Monica oldu. O kadar doğal, komik ve birbirlerini tamamlayan bir enerjileri vardı ki her izlediğimde içimi sıcacık yapıyorlar 💛 Gerçek aşkın içinde dostluk ve bolca kahkaha arayan biri olarak onlar benim kesinlikle favorim. Peki senin ikinci sıradaki favorin kim?