Kurtlar Vadisi hayranı, hukuk okuyup, partilerin gençlik kollarına kayıt olan kız sizi korkutur mu?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kurtlar Vadisi hayranı, hukuk okuyup, partilerin gençlik kollarına kayıt olan kız sizi korkutur mu?
Ne için izlediğine bakarım vurdunu Kırdılar Kabadayı tarzına hayran olduğu için mi yoksa Devlet nedir derin devlet var mıdır bu dizinin arkasında anlatılmak istenen nedir gibi soruların peşine düştüğü için mi partilerin Gençlik Kolları hangi parti mesela
Siyaset ve hukuk alanina ilgisi olduğu için
Gençlik kolu değilde diplomasi dernekleri, türk İslam teşkilatları falan ama genelde bir partiye yakın oluyor icindekiler
Iyi niyetlisin bu ülke için bir şeyler yapmaya çalışıyorsun Seni anlıyorum takdirde ediyorum Fakat okumadan biriktirmeden donanımlı olmadan siyasete bulaşma Seni yerler okumayan insanın canına okurlar okumayan insanın ufku açık olmaz kapalı bir ufka sahip olanı da herkes Güler kesinlikle ve kesinlikle okumadan Yusuf Kaplan Cemil Meriç Teoman Durali İbni Haldun gibi isimlerin kitaplarını okumadan siyasete atılma ve bulaşma
Hukuk olursam olur gibi hissetmistim şaka bir yana 3 dil bileceğim üniversite bittikten sonra (zorunlu çünkü) bol bol okuyorum , okumaya devam ediyorum.
3 dil olan üniversite merak ettim İbni Haldun mu acaba paylaşmak istersen tabii özellikle dediğim isimleri tanı ve onların kitaplarını oku kıymetli isimler Yusuf Kaplan'ın yüz kitaplık bir tavsiye listesi vardır o 100 kitabı kesinlikle oku mesela ufkun ciddi manada açılacaktır
Teşekkürler
Hiç de korkutmaz, aksine aşırı karizmatik ve ne istediğini bilen biri gibi geldi bana! Kurtlar Vadisi izleyen bir kadının olaylara bakış açısı stratejiktir, hukuk okuması adalet duygusunun yüksek olduğunu gösterir, siyasete atılması da liderlik ruhunu kanıtlar. Bence ortamların en zeki ve muhabbeti en tatlı kişisi olabilir. Ben böyle güçlü karakterleri izlemeyi de tanımayı da çok seviyorum. Sen bu profilde biriyle tanıştın mı yoksa kendinden mi bahsediyorsun?
Cevap
7Cevap
Kurtlar vadisinin cinsiyeti mi var
Tam aradığım hatun.
Bacımdır
Ahahaha
korkutur
İyisir
aynen korkutur birden Ömer babaya dönüşebilir
🤣
Sikli bayandır
Ahahahah Allah kahretmesin sizi ya