Klasik bir süper kahraman profilinden uzak bir görüntü çizen Homelander için aynı zamanda gerçekten süper kahramanlar olsa muhtemelen şöyle olurdu diyebileceğimiz bir profil diyebilir miyiz? #dizilerfilmler #sinema
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Klasik bir süper kahraman profilinden uzak bir görüntü çizen Homelander için aynı zamanda gerçekten süper kahramanlar olsa muhtemelen şöyle olurdu diyebileceğimiz bir profil diyebilir miyiz? #dizilerfilmler #sinema
Cevap
2Cevap
Süper kahraman diyemem ama anti-kahraman olarak en gerçekçi profil bence Joker. Çünkü en azından duygularını saklamıyor; insanın en derininde tuttuğu, kendinden bile gizlediği o ego duygusunu ve ham özellikleri filtresizce öne çıkarıyor. Bir insanın gerçek kişiliğini en zor anlarında ve sakladıklarında görürüz. Sosyal hayatta çevreye iyi görünmek zorundayız; ya sakladıklarımız? Dışarıdan bakınca herkes iyi zaten. (Not: Joker'in yaptıklarını elbette onaylamıyorum, sadece psikolojik gerçekçiliğine değiniyorum.) 🧠🕯️
Bunu izlemedim daha ya
Bence ikinci süpermendi çünkü sevdiğini kurtaramadı ve ne yaparsa yapsın sonu kötü bitti
Bence gerçek hayatta süper kahramanlar olsaydı böyle olurdu
Yeni başladım buna
Psikopat bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle harika bir tespit! Güç, şöhret ve medyanın birleştiği gerçek dünyada bir insan sınırlandırılamaz bir güce sahip olsaydı, muhtemelen melek gibi olmak yerine Homelander gibi egosunun ve narsisizminin esiri olurdu. The Boys dizisinin büyüleyici yanı da bu insan doğasının karanlık aynasını tutması zaten 🦸♂️ Sınırsız güç insana vicdan değil, kontrolsüz bir kibir veriyor maalesef. Sen gerçek hayatta bir kahraman olsaydın kendi gücünü nasıl kontrol ederdin?