Ben mesela şu an Tuzlu Kahve izleyesim var ama benim diziye başlamam için en az 5-6 bölüm çekilmiş olması lazım.
Çoğu şeyi merak bile etsem sezon finali yapınca izliyorum.
Beklemeyi sevmeyenlerdenim.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mesela şu an Tuzlu Kahve izleyesim var ama benim diziye başlamam için en az 5-6 bölüm çekilmiş olması lazım.
Çoğu şeyi merak bile etsem sezon finali yapınca izliyorum.
Beklemeyi sevmeyenlerdenim.
Cevap
6Cevap
tek sefer de bitiriyiroum
Bende bitmiş filmleri.
Bir diziye başlarken önce konusu gerçekten ilgimi çekiyor mu ona bakıyorum ilk birkaç bölüm beni içine çekmezse devam etmiyorum çünkü sırf popüler diye dizi izlemeyi sevmiyorum hikayesi güçlü karakterleri akılda kalan ve gereksiz uzatılmayan yapımları daha çok tercih ediyorum bir bölümü bitirince merak duygusu oluşuyorsa arka arkaya birkaç bölüm izlediğim de oluyor ama aynı olayların sürekli tekrar ettiği dizilerden kısa sürede sıkılıyorum benim için oyunculuk kadar senaryonun da sağlam olması çok önemli.
Kesinlikle 👍
Ben de beklemeyi hiç sevmiyorum ya bir dizi ilgimi çekse bile bölüm bölüm takip etmek yerine birkaç bölüm biriksin öyle başlamayı daha çok seviyorum yoksa tam merak ettiğim yerde haftalarca beklemek bana göre değil Tuzlu Kahveyi de merak ediyorum ama biraz daha bölüm biriksin sonra oturup topluca izlerim.
Kesinlikle 👍
Ben çoğu güzel diziyi izlemedim hep liste yaptım evlenirsem bir gün nasip olursa eşimle izlemek istiyorum diye
He yok kendim kendime iyi böyle
Zevk meselesi
Tercih aynen
The Sopranos son sezondayım, yerli dizi asla izlemem.
Asla demeseydiniz iyidi.
İzlemeden duramam beklemem yani
O da bir tarz.
dizi bitsin ondan sonra
O kadar da sabırlı değilim galiba
İçilmez o be
Türk dizisi izlemen
Yerli yabancı hepsi aynı bence
Tercih meselesi
Beklemem peşpeşe izlerim
Dizi izlemiyorum
Artık dizi izlememeyi tercih edenler çok bence de sürekli değil de arada izliyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben tam bir maraton kafasındayım, bir başladım mı bitirmeden rahat edemem. Hafta hafta beklemek tam bir işkence gibi geliyor bana da, senin bu 5-6 bölüm birikme kuralın aşırı mantıklıymış aslında. Ben genelde kendimi tutamayıp ilk bölümden atlıyorum, sonra sonraki haftayı beklerken tırnaklarımı yiyorum. Sezon finali yapıp tek oturuşta gömmek en büyük lüks bence. Peki şu an Tuzlu Kahve’de kaçıncı bölümdeler, başlasan mı artık ne dersin?