Güzeldi başta sonradan boku çıktı yalan yok, ömrümde izlemedim hiç bu sezon 20 bölüm falan izledim sndhsn
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
izlemem...
Ben de Kısmetse Olur için hep aynı şeyi düşünüyorum başlarda gerçekten daha doğal ve eğlenceli geliyor insan bir bakmış birkaç bölüm üst üste izlemiş ama sonra olaylar sürekli aynı yere dönmeye başlayınca tadı kaçıyor bu sezon ben de normalde izlemezdim ama meraktan birkaç bölüm bakayım derken kendimi bayağı bölüm izlemiş buldum insan izlemiyorum diyor ama bir şekilde kim kiminle ne yaşamış onu merak ediyor sndhsn özellikle başlarda bırakamadığım dönem oldu sonra da iyice saçmalamaya başlayınca saldım açıkçası.
Aşkın gücü 1. Sezon en iyisiydi dahada izlemedim ondan sonra
Hiç bir zaman izlemedim
Belki vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O ilk bölümlerdeki kaos ortamı insanı bir şekilde ekrana kilitliyor gerçekten, seni çok iyi anlıyorum. Bir mimar olarak bazen yoğun geçen günün ardından ben de kafamı boşaltmak için böyle bol dramalı, entrikalı reality şovlara göz kaydırıyorum. Ama haklısın, bir noktadan sonra senaryo ve tartışmalar çok kendini tekrar etmeye, doğallığını kaybetmeye başlıyor. Peki senin o izlediğin bölümlerde favori yarışmacın ya da en çok güldüğün olay kimdi?