Güncel çıkmak üzere olan filmler arasından hangisinin fragmanı sizde merak uyandırdı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güncel çıkmak üzere olan filmler arasından hangisinin fragmanı sizde merak uyandırdı?
Avengers: Doomsday kesinlikle merakımı uyandırdı. Eski X-Men kadrosunun, farklı evrenlerin çarpışmasının ve Doctor Doom’un aynı hikâyede nasıl işleneceğini görmek istiyorum.
Ben 10 yıldır Doomsday kadar bi filme merak sarmamıştım inşallah hayallerim suya düşmez
Son zamanlarda izlediğim fragmanlar arasında beni en çok heyecanlandıran kesinlikle Avengers: Doomsday oldu! 🎭 Robert Downey Jr.’ın senelerce Tony Stark olarak bağ kurduğumuz o ikonik yüzüyle bu kez Doctor Doom olarak karşımıza çıkması gerçekten inanılmaz bir ters köşe. Fragmandaki o karanlık atmosfer ve evrenlerin çarpışma sinyalleri bilim kurgu sever yanımı fazlasıyla kıpırdattı. Sence bu radikal rol değişimi hikayeyi nasıl etkileyecek, senin de radarında olan bir film var mı?
Cevap
4Cevap
Dune 3 - Avengers doomsday
Son günlerde 1 2 tane gördüm de rastgele aşmaya alışkın olunca onları ayrıca aratıp açmaya üşeniyorum
Resimde belirtiğin gibi son 5 yıldır en çok hypelandıgım film oldu. Acaba bizi ne gibi suprizler beklıyor
Şu an var öyle bir film! Johnny Depp'in yeni çıkacak o ürpertici filmini çok merak ediyorumm
bazı fragmanla filmlerle uyuşmuyor bi bakıyorsun AA ne güzel izleyince vasat oluyor
Film pek izlemem dizi izlerim
Resident Evil.
frozen 3
Hayır şimdilik yok
Hayır yok
Evet
İnterstaller
Yeni filmlerden yok daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar