TRT Asırlık Gece dizisini izleyenler var mı, 15 Temmuz anlatımı sizce nasıl olmuş?

Herkese merhaba. TRT ve tabii platformunda yayınlanan 15 bölümlük Asırlık Gece dizisini kısa süre önce bitirdim. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi yaşananları; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM ve TRT binası gibi kilit noktalardaki sivil direnişi gerçekten çok çarpıcı bir dille aktarmışlar. Hem gerçek tanıklıklar hem de başarılı canlandırmalar sayesinde o gecenin gerilimini ve aksiyonunu iliklerinize kadar hissediyorsunuz. Erkan Petekkaya ve Seçkin Özdemir gibi isimlerin oyunculukları da çok başarılıydı. Aranızda bu diziyi izleyenler var mı? İzlediyseniz diziyi nasıl buldunuz, o geceye dair hislerinizi tekrar canlandırdı mı?

TRT Asırlık Gece dizisini izleyenler var mı, 15 Temmuz anlatımı sizce nasıl olmuş?
İzledim, o gecenin ruhunu ve kahramanlığını çok etkileyici bir şekilde yansıtmış.
Henüz izlemedim ama tarihi yapımları severim, en kısa sürede başlayacağım.
O geceyi çok net hatırladığım için bu tarz gerçekçi yapımları izlerken fazlasıyla duygulanıyorum.
Diziyi daha önce duymamıştım, bu paylaşımla öğrenmiş oldum.
İzledim / izlemeyi düşünüyorum, detaylı düşüncelerimi yorumlarda belirteceğim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: