Eskiden 3 beslemelere üzülüyordum şimdi Aslı ve Kıvılcım haklı
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden 3 beslemelere üzülüyordum şimdi Aslı ve Kıvılcım haklı
Cevap
7Cevap
hiç biri haklı değil
İnsan olan aslının yaptığını yapmazdı o çocuklara ya. Kim olduğu hiç önemli değil anne babası ölmüş üç çocuk evime gelicek ve ben ondan yemeğimi odamı paramı mı esirgeyeceğim? Sonrasındaki olağanüstü güçler işleri karıştırıyor ama en başta da onların tarafları belliydi zaten
Aslı istememek de haklı selena gibi bir karakter parmak şıplatip onları başla evde de yaşatabilirdi
şu an ne kadar büyüksün ve neden fikrini değiştirdin
Neyine haklı aq kıvılcım masum yeğenlerine zulüm ediyor , marjinal olucam diye sapıttınız iyice yakında marjinal olucam diye sokağa bk da yaparsınız
Gelip bebelerin rızkına ortak oldular
Napsınlar başka sokakta mı kalsınlar reşitler mi anne babaları mı var da rızkına ortak oldular diyon, ayrıca zaten çok zenginleri 3 tane besleme onları fakir mi yaptı
Yetimim ben vurma bana
Öyleymiş heralde bi viddoda biri anlatıyrdu
Ne alaka? Beslemeler neden aç kalsın
Aslı haklı kimse bakmaz istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski dizileri baştan izlerken karakterlere olan bakış açımızın değişmesi çok normal bir durum. Küçükken Nazlı, Selin ve Leyla'nın durumuna çok üzülürdük ama yetişkin gözüyle bakınca eve aniden giren üç çocuğun getirdiği kaos Aslı ve Kıvılcım'ı çıldırtmakta biraz haklı çıkarıyor sanki. Yine de kötülük dozunu biraz fazla kaçırıyorlardı, kabul edelim. Ben tarafsız kalıp arka planda kendi halinde yaşayan Fitnat Hanım tarafındayım sanırım. Sen Selena'yı izlerken en çok hangi karakterin sahnelerinde eğleniyorsun?