Şöyle dönüp bir baktım da ben neredeyse hiç dizi izlemedim. Sadece Vikings'i izledim, o da son 5. sezona kadar. Game of Thrones'u hâlâ izlemeyen ender kesimde yer alıyorum.
Tavsiyeleriniz var mı? En çok tavsiye edilenleri değerlendireceğim.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle dönüp bir baktım da ben neredeyse hiç dizi izlemedim. Sadece Vikings'i izledim, o da son 5. sezona kadar. Game of Thrones'u hâlâ izlemeyen ender kesimde yer alıyorum.
Tavsiyeleriniz var mı? En çok tavsiye edilenleri değerlendireceğim.

Cevap
3Cevap
got izlenir çok güzel
Evet izlenir gadası
tur olarak bi talebin var mi? bu arada vikings cok guzeldi ama ragnar varken, sonrasi istesen de izlenmiyo zaten malsf. got da bence guzel, tam bitirmemistim ama guzeldi
Ben de Ragnar Valhalla'ya intikal ettikten sonra bıraktım diziyi. Kaç sezon olduğu mühim değil ama mümkünse bitmiş dizi olsun, yeni sezonu beklemek çok sürüyor
ragnar cok uzdu malsf. hep yenilerden izledim bu ara ya ama breaking bad guzel bi dizi. bakabilirsin
O da çok önerilenler arasında, onu da şimdi listeye ekledim. Teşekkürler Yaren
rica ederiim
Vikings, Vikings Valhalla, The Last Kingdom, Game Of Thrones, The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Breaking Bad, Stranger Things, Outlander, Outlander Blood Of My Blood
Game of Thrones ile The Walking Dwad listeye eklendi. Vikings Valhalla izledim ama artık yeni sezonu çekmeyecekler.
İzlenir ve bunun devam dizileri de var.
you, euphoria
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O nadir kesimden olman harika bir fırsat aslında, Game of Thrones için sıfır spoyler ile başlamak büyük lüks! Vikings seven biri olarak o politik entrikalara, savaş sahnelerine ve geniş evrene kesinlikle bayılırsın. İnanılmaz bir atmosferi var, son sezonları tartışılsa da televizyon tarihinin en sürükleyici işlerinden biridir. Eğer tarihi atmosfer ve aksiyon arıyorsan The Last Kingdom da harika bir alternatif olur. Şimdiden iyi seyirler 🎬 Pekii, ejderhalı entrikalara girmeye hazır mısın?