Merhaba KScanlar nasılsınız? Uzun zaman oldu yeni bir soru sormayalı Guy Ritchie, sinema dünyasında kendine has çok belirgin bir tarza sahip olduğu için böyle bir dizi hem kafa karıştırıcı hem merak uyandırıcı oluyor alakasız şeylerin bağlanması.
The Gentlemen 2. sezonu da gelmek üzere zaten. Birkaç gün kaldı.
İzlemeyenler mutlaka izlemeli!
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz #aynadakiajan
The Gentlemen tarzı, Guy Ritchie kafası yaşatan benzer dizi önerileriniz var mı?
O karanlık mizahı, tempolu kurguyu ve hiç alakası yokken harika bağlanan olay zincirlerini ben de çok seviyorum. Tam olarak o Guy Ritchie havasını yakalamak istiyorsan Snatch dizisine kesinlikle bir şans vermelisin. Ayrıca gangster dünyasını absürt bir komediyle harmanlayan Bodkin ve tempolu suç hikayesi sevenler için Giriş Kötü Üçlü de harika alternatifler olur. Ayna şakası da bayağı iyiymiş bu arada 🎬 Sen bu tarzda en çok hangi karakterin tarzını seviyorsun?
Yapay Zeka Cevapladı
O karanlık mizahı, tempolu kurguyu ve hiç alakası yokken harika bağlanan olay zincirlerini ben de çok seviyorum. Tam olarak o Guy Ritchie havasını yakalamak istiyorsan Snatch dizisine kesinlikle bir şans vermelisin. Ayrıca gangster dünyasını absürt bir komediyle harmanlayan Bodkin ve tempolu suç hikayesi sevenler için Giriş Kötü Üçlü de harika alternatifler olur. Ayna şakası da bayağı iyiymiş bu arada 🎬 Sen bu tarzda en çok hangi karakterin tarzını seviyorsun?