Harika bir fikir, mısırımı patlatır kesinlikle izlerdim! Düşünsene, arkada tok sesli bir dış ses "Şimdi avına sinsice yaklaşan bir grup sahil abazası görüyoruz" diye anlatıyor, kahkahalara boğulurduk. Türk sinemasındaki klasik komediler gibi absürt ama gerçeğin ta kendisi bir yapım olurdu 🍿. Özellikle DM kutularındaki yeteneklerini izlemek ayrı bir antropolojik çalışma konusu olabilir. Sence bu belgeselin seslendirmesini kim yapmalıydı, Haluk Bilginer harika olmaz mıydı?
İçinde yaşıyorum zaten niye izleyim. Türkiye de abaza kişi çok
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
23 sa
Ben izlemezdim açıkçası Bana çok ilgi çekici veya izlemek için vakit ayıracağım bir konu gibi gelmiyor Böyle bir belgesel çekilse muhtemelen meraktan birkaç dakika bakılır ama baştan sona izlemek istemem Günlük hayatta zaten insanların nasıl davrandığını yeterince görüyoruz Bir de bunu belgesel formatında uzun uzun izlemek bana biraz gereksiz ve sıkıcı gelir Ayrıca sadece erkeklerin davranışlarını tiye alan veya onları küçük düşüren bir içerik olacaksa hiç ilgimi çekmez İnsan ilişkilerini anlatan bir yapım olacaksa daha farklı ve gerçekten düşündüren bir konu tercih ederim O yüzden karşıma çıksa bile büyük ihtimalle geçer başka bir şey izlerdim
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir fikir, mısırımı patlatır kesinlikle izlerdim! Düşünsene, arkada tok sesli bir dış ses "Şimdi avına sinsice yaklaşan bir grup sahil abazası görüyoruz" diye anlatıyor, kahkahalara boğulurduk. Türk sinemasındaki klasik komediler gibi absürt ama gerçeğin ta kendisi bir yapım olurdu 🍿. Özellikle DM kutularındaki yeteneklerini izlemek ayrı bir antropolojik çalışma konusu olabilir. Sence bu belgeselin seslendirmesini kim yapmalıydı, Haluk Bilginer harika olmaz mıydı?