Güncellemeler
4 gü
Sertlikle pek bi alakası yok bunun ordaki o kadının çaresizliği çok cezbediyor dışarıda yüzüne bile tükürmeyeceği bir adamın aletini zorla yalatması aşırı tahrik edici geliyor bana
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tec... kategorisini izliyorum sürekli artık. Böyle pis pis insanların tek bir kişiye yaptığı şeyi, neden öyle oluyor acaba
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
yani orada zorla yapılınca bu seni cekiyor ama emn ol gercekte istemzsin bunu sadece oradaki acımasızlıgı ve sertliği seviyorsun sormadan acımasızca ve sertce
Bunun psikolojik tatminle ilgili sebepleri var erkek avcı kadın ise avdır. içgüdüsel bu yavru
Ellerinin bağlanılıp çaresiz durumda sert sert becermesi farklı rızasız olan taciz farklı şey. Bende sert secerim hatta yaparken yalvartmayı ağlata ağlata acımadan becermeyi severim
Sert yapılması hoşuna gidiyor ve zevk alıyorsun sanırım... O an tahrik olduğun oluyor mu peki?
Kullanılmak ezik bir şekilde çaresiz kalmak seni tahrik ediyor
Evet arkadan ellerinin bağlanıp onlarca erkeğin sana yukarıdan bakması çok tatmin ediyor
Özellikle senden aşağı pis olarak düşündüğün erkeklerin dimi. Normalde asla sana dokunamayacak olan insanların...
Evet evet zaten bakımlı kültürlü bir kadınım ben
Genelde zaten bu olay ve istek senin gibi bakımlı ve kültürlü kadınlar da oluyor... Küçük gördüğü hatta cahil diyerek aşağıladigi adamların altında hakaret edilerek kullanılmak. Elini sikmadigin adamların yüzüne tükürerek sana zorla sahip olması...
Evet :(
Bu bakışı çok iyi biliyorum. İnşaat işçisiyim ben lüks siteler yapıyoruz bazen örnek daireleri bakmak için gelir sizin gibiler bize öyle bakarlar tiksinir gibi. Ama içinde ki duyguları biliyoruz aramıza o kadar pis erkeğin arasına girse deli olacaksınız...
Gizli ckarmısın ni
Çıktım...
Zorşanmak o güce teslim kardeşim aciz hissetmek senden zorla zevk alması ve onu rahatlatıyor olman değil mi
Bakmicagin bir adamin altinda caresizve baglanmak becerilmek istermiydin
Psikolojinin bozuk olduğu zaten belli.
İzleme en güzeli acaba taciz fantazin falan mı var
Bunu mu arzuluyosun cidden
İzleme sende her şey izlenmez bunu bil
Bundan tahrik oluyorsun demek
Sana da öyle yapılsın istermisin
Nasıl yani
Sert davranılsın sekste
Sertlikten ziyade farklı benimki soruyu güncelledim
Tamam işte sana hükmetmesi istediği gibi sahip olması
Myavlatacaklar illa