Benim içinde olduğum yüzlerce fandom var anime film dizi hikaye çizgi film bazıları:
Creepypasta evet koskoca 2026'da CP fanıyım hatta oc'm bile var ve yakında kitabı çıkacak ve uyarılı bir kitap :3 Ayrıca Slender artık beni proxy yap pls ellerimde ve elbiselerimde proxy sembolü çizmekten yer kalmadı aq
Happypasta fazla kişi bilmiyor maalesef ama bu creepypasta'nın hayranlar tarafından yapılan zıt versiyonu ve Slenderman'in abisi Splendorman hepsinin patronu
Happy tree friends çoğu kişi travmam falan diyor ama çoookkk neşeli ve MASUM bir çizgi film bence misafir çocuklarına kesinlikle izletin o kadar hayran kalacaklar ki bir daha odanıza girmeyecek 😊
Anime HAYIR ANİME ÇİZGİ FİLM DEĞİL JAPON ANİMASYONU VE CİDDEN YAPIMI AŞIRI PAHALI
Marble hornets ilk creepypasta dizisi ve en sevdiğim dizilerden biri bence zamanına göre harika ama neden dublaj yok ya 😡?
Bl/Gl ehe evet LGBT destekliyorum çünkü bu kişinin kararı
LGBT evet bu da bir fandom benim 3 yönelimim var Aroace, Fictos., proculs. f: sadece kurgusal karakterler (Eyeless Jack) A: Hiç kimseye aşık olmak P: bu aşkın imkansız olduğunu bile bile takıntılı derecede aşık olmak (Eyeless Jack ne hale soktun beni)
Yeosm AYAAAYAYYAY HARİKAAAA
SCP ayy harikaaaaaa favorim 582 ve 049 :D
Kitap kitap sevmeyen var mı la? Ben kendimden hatta ailemden daha çok seviyorum valla
Neyse bunları yazdım sadece sizinkiler ne cidden merak ediyorum ayrıca fandom çocuk işi değildir bunu bilin ve mağara hayatını bırakın ama tam tersini düşünüyorsanız hoşt ulan mağaranıza dönün
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mağaramızdan çıktık geldik! Senin bu rengarenk ve sınır tanımayan tutkuna bayıldım. Ben de tam bir dizi ve film fandom insanıyım. Harry Potter evreninin o büyülü atmosferi ve Friends dizisinin o sıcak dostluk ortamı benim vazgeçilmezim. Kurgusal dünyalarda kaybolmak, karakterlerle bağ kurmak o kadar harika bir duygu ki seni çok iyi anlıyorum. Peki aralarında izlerken seni en çok heyecanlandıran yapım hangisi?