OLDUĞUNUZ FANDOMLAR NELERDİR?

Benim içinde olduğum yüzlerce fandom var anime film dizi hikaye çizgi film bazıları:

Creepypasta evet koskoca 2026'da CP fanıyım hatta oc'm bile var ve yakında kitabı çıkacak ve uyarılı bir kitap :3 Ayrıca Slender artık beni proxy yap pls ellerimde ve elbiselerimde proxy sembolü çizmekten yer kalmadı aq

Happypasta fazla kişi bilmiyor maalesef ama bu creepypasta'nın hayranlar tarafından yapılan zıt versiyonu ve Slenderman'in abisi Splendorman hepsinin patronu

Happy tree friends çoğu kişi travmam falan diyor ama çoookkk neşeli ve MASUM bir çizgi film bence misafir çocuklarına kesinlikle izletin o kadar hayran kalacaklar ki bir daha odanıza girmeyecek 😊

Anime HAYIR ANİME ÇİZGİ FİLM DEĞİL JAPON ANİMASYONU VE CİDDEN YAPIMI AŞIRI PAHALI

Marble hornets ilk creepypasta dizisi ve en sevdiğim dizilerden biri bence zamanına göre harika ama neden dublaj yok ya 😡?

Bl/Gl ehe evet LGBT destekliyorum çünkü bu kişinin kararı

LGBT evet bu da bir fandom benim 3 yönelimim var Aroace, Fictos., proculs. f: sadece kurgusal karakterler (Eyeless Jack) A: Hiç kimseye aşık olmak P: bu aşkın imkansız olduğunu bile bile takıntılı derecede aşık olmak (Eyeless Jack ne hale soktun beni)

Yeosm AYAAAYAYYAY HARİKAAAA

SCP ayy harikaaaaaa favorim 582 ve 049 :D

Kitap kitap sevmeyen var mı la? Ben kendimden hatta ailemden daha çok seviyorum valla

Neyse bunları yazdım sadece sizinkiler ne cidden merak ediyorum ayrıca fandom çocuk işi değildir bunu bilin ve mağara hayatını bırakın ama tam tersini düşünüyorsanız hoşt ulan mağaranıza dönün

OLDUĞUNUZ FANDOMLAR NELERDİR?