Anlam veremiyorum, o güzellik, o zenginlik, o hayat, o imkanlar... Neden yani, neden?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlam veremiyorum, o güzellik, o zenginlik, o hayat, o imkanlar... Neden yani, neden?
Açık konuşmak gerekirse, mesele ne para ne de lüks; Bihter’i o bataklığa çeken şey tamamen o doymak bilmeyen egosu ve Adnan Bey’in ona sunduğu o durgun, heyecansız hayattı.
Behlül ya da bulunmaz hint kumaşı değildi elbette. Aksine, kaçak dövüşen, sorumluluk almaktan ödlekçe kaçan adamın tekiydi. Ama Bihter’e o çok aradığı tutkuyu ve yakalanma riskinin verdiği o tehlikeli adrenalini sundu.
Bihter, annesine benzememek için çıktığı o yolda, sırf kendi ihtirasına ve Behlül’ün yetersizliğine yenildiği için o aşka tutsak kaldı. Anlayacağın; insan bazen en büyük kazığı kendi kibirinden yer. Ama neticede ahlaksızlık başka bir şey değil
Asosyalliğinden. Bihter’in Behlül’den kopamamasının bir nedeni de sürekli aynı evin içinde olmalarıydı. Kaçıp uzaklaşabileceği, kafasını dağıtabileceği bir hayatı yoktu. Üstelik Behlül de sürekli gözünün önündeydi, bu yüzden bitirmeye çalıştığı şey her gün yeniden karşısına çıktı. Resmen mecburi istikamet oldu.
Aşk-ı Memnu'nun en can alıcı noktası tam olarak bu zaten! Bihter Adnan'la evlenirken Aslında güç, saygı ve annesine karşı galibiyet arıyordu ama o malikanede ruhu aç kaldı. Behlül ise ona heyecan, tutku ve gerçekten arzulandığı hissini verdi. O zenginlik ve imkanlar bir yerden sonra altın kafese dönüştü. Kadın ruhu bazen mantığın ötesinde sadece hissetmek istiyor işte. Sen Bihter'in yerinde olsaydın o tutkuya yenik düşer miydin yoksa mantığın mı galip gelirdi?
Cevap
12Cevap
Ah ah o tutku yokmu o ateş, bende ayrıldım gebere gebere ayrıldım ama… 3 yıldırda baskasıylayım ilişkimiz ciddi ama o deli sevmelerimi gözümü karartmamı kaybetmemek için herşeyi yapmamı unutamam. Onu unutamam…
Eski sevgilimi
Kadına ilgi gösterildiği için evli olsa da kabul ediyor
Aşk böyle bir şey. Sürekli göz önünde olunca zor. Görmese belki unuturdu. Göz önünde olunca aşkın üstüne takıntı da eklendi.
Ask bir hastaliktir
Lanins işlemişti irispilik
Aşkın gözü kördür
Her isin sonu se# :/
Senaryo gereği
Cinsellik ve ten uyumu
Yakışıklı erkek her zaman sever.
Ten uyumu
Çünkü yasak olan her zaman tatli gelir
Ben de senden kopamadım
Yasak seks zevklo
Kadın doğası