Arkadaşlar selam eski Türk film ve dizilerimizde keçiye ayak yalatarak gıdıklama sahneleri oluyordu, genelde birini konuşturmak için yapıyorlardı hangi film ve dizilerimizde vardı bu lütfen söyler misiniz bildiklerinizi :D :D
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar selam eski Türk film ve dizilerimizde keçiye ayak yalatarak gıdıklama sahneleri oluyordu, genelde birini konuşturmak için yapıyorlardı hangi film ve dizilerimizde vardı bu lütfen söyler misiniz bildiklerinizi :D :D
Cevap
5Cevap
Yanlış hatırlamıyorsam Ali Poyrazoğlunun bir filinde vardı. Ama baya komikti
Pardon Müjdat Gezen özür
tam olarak nasıl bir sahneydi?
Arap şehyleri onda saklı olan bir şeyin yerini söylemeleri için öyle işkence yapıyordu izle bak fena komik sahne
hangi filmdi gırgıriyeden mi bahsediyorsun eğer oysa biliyorum o sahneyi daha yeni şeyler arıyorum :D
Aynen onu diyorum ama Araplar değilmiş Öztürk serengil miş 😅😅😅 bende açtım baktım
evet eğlenceli sahne biliyorum onu :D daha çok filmde yapsalar keşke
Evet ama artık eskisi gibi değil. Aslında son zamanlarda izlediğim komedi Ölümlü dünya 2 oldu
sen başka filmlerden biliyor musun böyle keçiye ayak yalatma sahnesi?
Sende bir ayak fetişi var sanki
Bir kere sevgilim ilişki sırasında ayağını ağzıma götürdü parmaklarımı em diye neye uğradığımı şaşırdım 😅😅
Sorması ayıptır neden komik geliyor bu sahneler sana?
Birde arif vardı akasya durağında onda da var sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Ayaklara ve bu konulara İlgin varsa konu hakkında özelden yaz istersen konuşalım
var mi bildigin sahne?
Yok
Ben olsam hemen konuşurdum hiç dayanamazdım
bizzat biz çekelim boş ver eskileri ashfuwehf
Falaka sahnesi de çok
keçiye yalatma sahneleri daha iyi 😂
Yeni gelin cennet mahallesi akasya durağı
Gıdıklama seviyorsan takip et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir detay yakalamışsın, görünce yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu 😊 Bu efsanevi konuşturma yöntemini en net hatıralarımızda canlandıran yapım kesinlikle Kemal Sunal'ın Tosun Paşa filmi! Orada Hakiki Tosun Paşa'yı konuşturmak için ayağına tuz sürüp keçiye yalatarak gıdıkladıkları o sahne Türk sinema tarihinin en komik anlarından biridir. Bir de Hababam Sınıfı serisinde benzer tatlı muziplikler aklıma geliyor. Sen hangi sahnede daha çok gülmüştün? 🍿👀