Taşacak Bu Deniz isimli bir dizi var ve bizim orada çekiliyor. Setten biri bana "Bir Rus karakteri oynamak ister misin git şuraya bi başvur" gibisinden bir şey demişti. Tabii bu bölümlük bir şeydi. Yok ben ne anlarım demiştim 😀 ünlü olmayı kaçırdık mı ne yaptık 😀
Siz hangi Türk dizisinde oynamak isterdiniz, böyle teklif gelse kabul eder miydiniz?
tam benmisim gibi hissettirecek bi basrol yaz dizisi kizi olabilirdi ama genelde ben bizim dizileri izlemedigim icin bilmiyorum. en iyisi selena falan olayim ya en sevdigimdi, hatta hatta fitnat hoca olayim
Kurtlar vadisinden teklif gelmişti yapımcı bir abim tarafından, şu an oynamak istediğim bir dizi var mı? Gibi olabilir Prens olabilirdi... Ama gozum yok boyle şeylerde.
Bunlar ciddi maliyet gerektiren işler, Türk sineması böyle film yapamıyor. En babası bile basit bir Amerikan filmiyle ancak denk olabiliyor. Savaş sahneleri çekmek çok zor ve çok maliyetli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Süper baba veya Avrupa yakası olabilirsi.
tam benmisim gibi hissettirecek bi basrol yaz dizisi kizi olabilirdi ama genelde ben bizim dizileri izlemedigim icin bilmiyorum. en iyisi selena falan olayim ya en sevdigimdi, hatta hatta fitnat hoca olayim
Bu saydığın isimleri bilmiyorum ama hakkını verirsin illaki
tesekkur ederiim
Kurtlar vadisinden teklif gelmişti yapımcı bir abim tarafından, şu an oynamak istediğim bir dizi var mı? Gibi olabilir Prens olabilirdi... Ama gozum yok boyle şeylerde.
Kurtlar Vadisi'nde de oynanırdı bea
Gençtim dipçik gibiydim asjkfbaj ve kurtlar vadisi dizisinden nefret ediyordum hahfahb
Bizim Türk dizilerinde Queen Woo gibi savaşçı bir kraliçe kadın yok ki canlandıralım. Düşününce sektörde karakter eksikliği var.
Bunlar ciddi maliyet gerektiren işler, Türk sineması böyle film yapamıyor. En babası bile basit bir Amerikan filmiyle ancak denk olabiliyor. Savaş sahneleri çekmek çok zor ve çok maliyetli
mıy mıy fakir ama gururlu kiz haricinde her şey olabilir
Zengin kızlar hep aldatılıyor ama
has karakterler hos ya, dedigim gibi diğerlerinden haz etmiyorum shshs
Zengin kızı oynadığım bir şey olur farketmez 😂
Zengin kızlar genelde fakir kızların gölgesinde kalıyor Türk dizilerinde
İnan bana gölge hiç umrumda değil hatta daha iyi iş yüküm az olur ama zengin tadını alırım😂
Yok ki şöyle ejderha sürebilceğimiz bir dizi
En fazla at var bizde idare et 😀
Şirret rollerinde oynayayım o zaman :D
Alacakaranlık serisinde oynamak isterdim
İstemem ben
Yok babam kızar 😁😂
Hiçbiri