İzlemiyorum yeni olanları ama aklıma geldi. Kim akşam yemeğine abiye giyer misal. Herkes şirket veliahtı, aşiret gelini falan
Adını Feriha Koydum izlicem
Adını Feriha Koydum izlicem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konak, İstanbul'da bir yalı, ortada olan bir şirket fakat çok keyifli ve tembel bir yaşam, yemek masasında Birleşmiş Milletlerin sayın üyeleri gibi sohbet kasmalar, dümenden romantizm, Play-Doh masküleni erkek, aşırı süslü kızlar.
Normalde Türk dizisi izlemem ama Şahsiyet (Prens de izliyodum ama onu konunun dışında tutuyom), gündemi anımsatıyo. Keşke o dizi gerçek olsa, ölümcül tanı alsam o amca gibi olurdum. İdolüm
Yok ya, bi alzheimer amca var, masum masum adam öldürüyo. Bunu anlatıyo
Nası animeler? Önersene pls
Corpse party'e de bak, belki seversin. Collection Specials, kurbanlarından trophy toplayan bi psikopiti, Maniac da şakak kemiğine levye sokan bi ruh hastası katili mi konu alıyo? Devilman Crybaby de öldürürken duygusal bunalıma girip ciyak ciyak ağlarken cesedi gömmek için parçalayan bi ruh hastasını konu alıyo gibime geldi. Öyle çağrışım yaptı isimler (İyi salladım ivit)
Aa tam benlikmiş, izlicem. Eichi yok dimi? Hastanede izlicem ona göre. Adım çıkmasın sonra (hemen solumda cam var, içerisi gözüküyo)
Çomçok teşekkürler, izlicem. İnsan eti de yiyolardır inş (sağlıklı beslenmek şart)
O beni baydı ya, dahmer çok itici yıkık bi tip. Özgüvensiz gibi. Hannibal Lecter gibi (kurgusal olsa da) ya da gerçeğinden Ted Bundy uyarlaması olsa o daha bi sarar. Dahmer erkeğe yavşıyo, erkek pas vermeyince öldürüp eritmeye çalışıyo, sonra yiyo falan
Şimdi farkettim hiçbi katil iyi diil. Hepsini fıs çıkaran bi yön var. Mommy issues var çoğunda
Yaşlıları öldüren bi abi vardı o diil dimi? Bi de şiiri bulursan atsana
https://ibb.co/tTyDR2Zt
Yaşlı değil de genel olarak gücü yetebilen erkekleri öldürüyordu. Mutsuz bi tip bayağı öylesine öldürmüş
Fena diilmiş
Bu kadar iyi yazmasını beklemiyodum da hece ölçüsü olsaymıs iyimiş djdjjd
Teşekkkürler
Cevap
15Cevap
çok yansıtıyor.
Ben de izlemiyorum, hep aşiret dizisi ve fazlasıyla Türkiyeyi yansıtıyor. Dizilerle ülkeyi ele geçirdiler zaten, önce alıştırdılar, sonra aşiret kızı/oğlu almayı popüler hale getirdiler ve devamını zaten biliyorsunuz.
ben de uzun zamandır izlemiyorum türk dizisi. hep aynı temalar üzerine yapılıyor gibi. yaratıcılık sıfır. holding itemi, fakir kız zengin erkek aşkı, evde topuklu ayakkabı giymek, başrolün içinde bulunduğu aşk üçgeni olmazsa olmaz zaten shsh aşiret ve mafya dizileri de çok tutuyor belli ki. kitap uyarlaması olsa da benim favorim yaprak dökümüydü, daha samimiydi özellikle ev sahneleri
ya 50 dakikalık eskisi gibi güzel filmler yapılsın istiyorum şimdikler ilgimi çok çekmiyo en azından türk dizileri bide bi film tamamen bitmeden hayatta izleyemem sürekli beklemek can sıkıcı geliyo üç yeni kadrodaki kişilerde bi uyumsuzluk var sanki kendi aralarında hep bi tartişma yaşamışlardı tam ekranlara kendilerini yansıtmıyolar ya üzücü
eskiden daha havalı yüzler vardı açıkçası benim için oyuncu seçimleri çok daha iyiydi kesinlikle
herkes farklıydı şimdi hepsi aynı yüzmüş gibime geliyo güzel bi dizi varsa izlerim yoksa bakmam Şu an çogu türk filmerini mesela hiç bilmiyorum
Türk dizileri Türkiye’yi sosyal ilişkiler ve aile yapısı açısından kısmen yansıtıyor, herkesin zengin, şık ve güçlü olduğu, şirket veliahtı, doktor veya ünlü olduğu bir dünya yaratılıyor ve bu yüzden insanın gündelik hayatı ve ekonomik gerçekliği pek görünmüyor.
izleyecek ne türk ne yabancı dizi kaldı piyasada doğru duzgun dizi yok yine eski yabancı dizileri evirip çevirip izliyoruz
Hiç yansıtmıyor zaten ülkeyi mahveden bu diziler oldu aşk aldatma zenginlik gibi gibi şeyleri işlediler dizilere
orada da kapici kizi zengin erkegi kendine ayarliyor bence bu dizilerin atasi o
neydi ki
Benim bildiğim ülkeyi en güzel anlatan başımıza gelecekleri gösteren tek dizi kurtlar vadisiydi
Türk dizileri 90lardaki bir kaçı hariç hiç bi zaman toplumu yansıtmadı bence.
Hırsızlık dizisi çıksa da yansıtıyor diyebilsem...
Bele duvarda dev ihtiyacınız kadar çalın olum yazılı falan
Türk dizileri izlemiyorum ki shshshsh
İzlemiyorum ki
yansıtmıyor dizilerdeki herkes zengin
Yok mafya toreee asirettttt bika döndü diziler
Bilemem
%0,001 Yansıtıyor
Hiçbiri yansıtmıyor
Yansitamiyor
Ahlaksal çöküşü yansıtıyor
En saf haliyle bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?