Öyle bir dizi geliyor kiii bütün sevdiğimiz geçmişteki diziler iç içe geçmiş gibi kjfgk oyuncu kadrosuna Allah Allah alaaaaaaah dedim. Yok yok.
Tuzlu Kahve, İstanbul'un köklü ve varlıklı ailelerinden birinin kızı Gözde ile Amerika'dan dönen holding veliahdı Mehmet'in yollarının kesişmesiyle başlıyor. Evlenmek isteyen genç çift, aynı masada buluşması bile imkânsız görünen iki aileyi karşı karşıya getiriyor.
Dizi; aşkın yalnızca iki insan arasında değil, aileler, gelenekler ve kuşaklar arasında da sınandığını sıcak, eğlenceli ve duygusal bir dille anlatıyor. Romantik komedi ile aile dramasını harmanlayan Tuzlu Kahve, hayatın tatlı sürprizleriyle izleyicilerin içini ısıtacak.

Nebahat Çehre, Eda Ece, Buğra Gülsoy, Binnur Kaya, Şevval Sam, Yasemin Ergene, Sarp Apak, Ceren Moray, Enis Arıkan, Hatice Aslan, Nergis Kumbasar, Melis Fis, Nazlı Senem Ünal, Nazlı Tosunoğlu, İrem Kahyaoğlu, Gökçe Özyol, Cengiz Bozkurt, Nevra Serezli ve Settar Tanrıöğen'i bir araya getiren güçlü oyuncu kadrosu, Türk sinema ve televizyon dünyasının birbirinden değerli isimlerini bir araya getiriyor.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Oyuncu kadrosu iyi gibi dursa da senaryo vasata benziyor bu yüzden tutmayacaktır demek isterdim ama tutabilir çünkü Türkiye’de dizi sektörü maalesef vasatın da altında ve insanlar tuhaf şekilde izliyorlarda. Önyargılı olmak istemem ama tanıtıma bakarsak senaryo kalitesi de pek iç açıcı görünmüyor.
Yönetmenlerinin kadın, oyuncuların çoğunun kadın olduğu bir dizi ancak zaman israfıdır. Dizide dedikodu gıybet dışında bir vaad görmüyorum az yabancı diziler izleyip ufkunuzu açın, Türk dizileriyle zekânıza pranga vurmayın
Aynen ya türk dizileri hep dedikodu aldatma ve çok eşli olmaktan ibaret bütün diziler hep aynı, hele mardin dizileri hem birbirlerine kuma getirirler abisi öldüyse yengesiyle evlenip aşık olurlar ıyyy iğrenç bir durum ve bunları normalleştiriyorlar kimin eli kimin cebinde belli deyil birinden ayrįlıyorlar başkasını buluyorlar
Cidden, içerisi tam şampiyonlar ligi, ama çok dizi var yaaa halihazırda gösterimde, devam eden.. bıktık yani, yeni dizi çıkmasın bi süre
Oyuncular güzel ama senaryo tutmaz adtik gina geldi yapamiyorlar gerci bakalim bu alinti mi o da var
Dün instagramda karşıma çıktı maşAllah kadro müq en çokta nebahat çehreyi görünce mutlu oldum mutlaka izleyeceğim
Oyuncular tamam da senaryo artık bayıyor Türk dizilerinde
Evet ilk defa bir diziyi merak ettim izlemek istiyorum kadro şahane gibi
Teaserına bayıldım , oyuncular da usta oyuncu. Ben izlerim..
Her yaz yapilan dizilerin hepsi ayni oyuncular degisiyor konu hep ayni
Eda Ece, Enis Arıkan komik oyuncular ilgimi çekmedi değil izleyebilirim.
All Star gibi bir şey yapmaya çalışmışlar da daha çok sinema filmi gibi olmuş Çok uzun soluklu olmaz diye düşünüyorum
Bunlar olsa olsa konferans ligi olur. Hatta konferans bile olamaz litvanya 3. ligi olur
Aşırı merak ediyorum ve bence kesinlikle tutacak. Bide bu kadar iyi bir kadroyu nasıl toplamışlar ve bütçeleri nasıl her hafta yetecek onu da merak ediyorum
Sadece isim yapmış ünlüler var ve çoğunun oyunculuğunu beğenmiyorum ama tutmaz gibi geldi niyeyse
İzlenmeye değer bir dizi gibi görünüyor en azından birazda olsa yüzümüzü güldürücek dizilere ihtiyacımız var umarım harcanmaz bu kadro
Klasik senaryolar televizyoncular batana kadar boykot
Tutmaz gibi geldi bana
İzleyeceğimi sanmıyorum
eda ece o kadar itici ki.
İlgimi çekmiyor
Çok merak ediyorum kesin izlerim
Kadro gerçekten iyiymiş
Of kadro Süper 🥰
İsminden kaybetti bile hiç merak etmiyoruö
Merak etmedim yeniköyde trafik yapıyorlar
En sevdgm oyuncular bir arada bakalm nasl olack
Şu kız çok yaşlanmış yazık oldu. d