Çok sıkıldık bu kararsız kalma işinden. Ne izleyelim bu akşam.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ne tarz seviyorsun
Özellikle aslında tek bir tür izlemiyorum, ama böyle çok fantastik doğaüstü vs olanlar pek sarmıyo anca marvel filan olcak klasik onları da izledik 😅 onun harici biyografi oluur, komedi, dram olur yeter ki sürükleyici güzel bi film olsun izlerim
Böyle hafif durağan ama kafa yormalı beyin yakmalı ve cinayet çözmeli seviyorsan sana görünmez misafiri tavsiye ederim İspanyol yapımı efsane bir şey
Bakıyorum fragmana hemeen
İzlersen yorumunu merak ederim bakalım beğenecek misin
Fragmana baktım güzel görünüyorduu. Birazdan başına geçer izlemeye başlarım
Tamamdır iyi seyirler ,✨
Bittiiii. Güzel filmdi ama cok yoruldum dkdkdk sonda o kadının cocugun annesi olduğunu sezdim amaaa. Cok duygusuz mimikleri vardı fkkd ennn sonda gerçek kadın gelince ne kadar duygusuz olduğunu bir kez daha görmüş oldum djsjsj imdb 8 puan almış bayağı iyi bir film. Daha önce nası görmedim bilmiyorum.. teşekkürler tavsiye icin
Beğenmene çok sevindim rica ederimm
Beğendim beğendimm, ki bak bakış açısı ile de alakalıydı filmmm. Gerçi konular çok başka doğru ama bakış açısı çok şey değiştiriyor insanın hayatında..
Evet çok haklısın hep iyi yönden bakabilmek lazım
İyi yön mü bilemiyorum ama farklı açı lazımm. Başka bu tarz bildiğin filmler var mı? Seni bi daha bulamayız şimdiden sorayım 😅
Yine aynı yapım ve yönetmenin ceset diye bir filmi daha var o da güzel. Aynı şekilde fırtına zamanı da güzel, gerilim tarzında smile filmi ama sadece 1 güzeldi dizi olarak wayward pines önerebilirim onun da kendini izleten bir yapısı var son olarak thé devils hour dizisi daha çok zaman gerilim ve
Ters köşeli yapımlar seviyorsan hepsini beğenirsin diye düşünüyorum
Dizilerden emin değilim ya yabancı dizilere karşı bi fobim var nedense izleyemiyorum pek fazla. Filmler öyle değil izledim, izliyorum da dizi bir türlü olmadı 😅 ama yazarım bir kenara bunları incelerim. Bir excel listem var izlediğim dizi ve filmleri yazıyorum tarihleriyle. Yanlarına not edeceğim bunları daa. Teşekkür ederim hepsi içinn
Bende çok dizi izlemem ama bu iki dizi baya sarmıştı beni bölümleri kısa zaten hemen birkaç günde bile bitirilebilir. Rica ederim tekrardan ,,,
✨
💫💫
Mentalist
lucifer
About time
Duydum sanki yine bi öneri de denk geldim sanırım. Tekrardan bir bakayım fragmana
Ne tür olsun
Farketmiyor pek fazla. Güzel olduktan sonra çarpıcı filan her türden izlerimm
Oda cok klasik oldu 😅
Yoo. Ama herkesin dilinde ondan klasik dedim. Cok fazla bilinen dizileri izlemiyorum nedendir bilmem 😅 game of t. Filan misal izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kararsızlık anlarını çok iyi bilirim, ekran karşısında vakit kaybetmek insanı gerçekten yoruyor. Bu akşam modunu anında yükseltecek harika bir komedi klasiği olan Friends ile keyifli bir maratona başlayabilirsin. Eğer biraz daha gizem ve bilim kurgu havası arıyorsan Stranger Things harika bir tercih olur. İkisi de zamanın nasıl geçtiğini hissettirmez, patlamış mısırını alıp ekran karşısına kurulman yeterli. Peki bu akşam daha çok gülmek mi istiyorsun yoksa heyecan dolu bir macera mı arıyorsun?