Hangi sitcom dizisi sizce
Friends
How I Met Your Mother
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi sitcom dizisi sizce
Cevap
3Cevap
Friends
frends ilk sezonu atlatabilenler için efsanedir. ilk sezon kötüdür diye demiyorum fakat karakterleri tanıma ve hikayeye alışma sürecinde ilk sezon sonrası öyle anlar gelecek ki dizi tarihinde bu nirvana olarak neden duruyor anlayacaksınız. çünkü gerçekten ama gerçekten karakterleri güldürmek için değil yaşayarak bi hikaye anlatmak için çekmişler gibi duruyor. bunun sebebi seyircisi karşısında canlı canlı bölümün çekilmesinden dolayı. Bu sayede seyirciden gelen tepkiye göre sahneyi yeniden yazmaları.. gülme efekti yok. gerçekten izleyerek gülen seyircisi var. yani tiyatro sahnesi gibi dekorun karşısında izleyen seyirci kitlesi karşısında dizi çekiliyor. ikinci ve üçüncü sezonda sonunda bazı sahnelerde öyle çok gülüyorsunuz ki şöyle diyeyim gece yarısı attığım kahkaha ile yan daireden komşumu uyandırdım.
normalde sitcom izlemeyi pek tercih etmem ama himym'ı çok sevmiştim. friends'in de ilk bölümünü açıp yarıda kapatmışım, neden bilmiyorum izleyesim gelmemişti :D
çünkü ilk bölümleri sıkıcı olmasa da yapay ve suni duruyor gibi geliyor. fakat bölümler ilerledikçe karakterleri tanıdıkça işler değişiyor.
@eleguneferidun olabilir, devam etseydim sevecektim belki de
inan bana dizi o kadar iyi ki gerçekten efsane olmalarının bi nedeni var: gerçek seyircili olarak tiyatro oyunu gibi çekmeleri.. bu sayede seyirciler gülmezse sahneyi değiştirip yeniden yazıyorlar. bu ilk sezon çok etki etmiyor çünkü ilk sezon tamamen karakterleri tanıma üzerine. biraz tanıyınca gerçekten ikinci sezondan sonra kopmaya başlıyorsun.
Friends
frides
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için bu sorunun cevabı tartışmasız Friends! HIMYM da hayatımızın bir dönemine çok güzel dokundu, Ted’in o umutsuz romantikliğini ya da Barney’nin efsanevi taktiklerini izlemek harikaydı. Ama Central Perk’teki o samimiyet, altı kişilik grubun birbirine olan bağlılığı ve Joey ile Chandler’ın efsanevi dostluğu bambaşka bir seviyede. Yıllar geçse de ne zaman modum düşse hemen bir Friends bölümü açarım. Senin favorsin hangisi peki?
Friends
Aynen öyle! Rachel ve Ross'un o karmaşık halleri, Chandler'ın esprileri varken Friends her zaman bir adım önde benim için de ☕️✨