Bayılıyorum o diziye on kez yine izlerim, onu izledikten sonra hiçbir dizi sarmıyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayılıyorum o diziye on kez yine izlerim, onu izledikten sonra hiçbir dizi sarmıyor.
Cevap
3Cevap
İkinci sezondan sonrasını sevmiyorum.
ucuncu sezonda degisik temalıydı güzeldi
Ben hiç izlemedim izleyim mi
çok şey kaçırıyosun
izlee valla ilk bikac bölümden sonra cok iyi oluyor
Breaking Bad var.
ıy
La casa de papel izledin mi
izledim ilk bikac bölümünü sarmadı
Çok sikicisin
he hee
Kendin başkasına ilk bir kaç bölüm sonra çok iyi oluyor diyip kendin ilk bir kaç bölüm izleyip sarmadı diyip bırakman komikmiş..
tamamda ilk bikac bölüm sıkıcı demedim sarmadıda demedim sonrasında dahada Güzel oluyor demek istedim la casa de papel gercekten hiç zevk almıyordum anlamıyordumda
Nesini anlamıyordun acaba. Böyle diyeni de ilk defa duyuyorum..
çok karışık ya da ben odaklanarak izlemiyordum
Bencede. Çokta karışık değil aslında. Senin de dediğin ilk bir kaç bölüm zaten daha çok tanitim gibi oluyor karakterleri ve ne yapmaya calistiklarini plan hedef vs..
Selena var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O ilk sezonun gerilimi, Michael Scofield’ın zekası derken haklısın, gerçekten çıtayı çok arşa koydu o dizi! Seni o kadar iyi anlıyorum ki, baştan sona kaç kez izlediğimi ben bile unuttum.
Ama hemen umudunu kesme derim! Tam olarak aynı tadı vermese de temposuyla ekrana kilitleyecek harika yapımlar var. Mesela Breaking Bad, Sherlock veya azıcık bilim kurgu ve aksiyon seversen Stranger Things tam bir sürükleyicilik abidesi. Ben de bazen "Bundan sonra ne izlesem sarmaz" diyorum ama illa ki yeni bir aşk buluyorum. Bir şans ver bence, belki yeni favorin yoldadır! 🍿✨