Dün televizyonda rastgele denk gelince Asırlık Gece dizisini gördüm. Açıkçası 15 Temmuz’la ilgili böyle bir yapım olduğunu hiç bilmiyordum. İzledikçe çok etkilendim, hatta bazı sahnelerden dolayı devamını izleyemedim. O gece yaşananları yeniden görmek gerçekten çok ağır geldi. Siz diziyi izlediniz mi, nasıl buldunuz? Sizi de benim gibi etkiledi mi?” 🇹🇷🤲🏻

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır izlemedim
Ya ahaha. Yarım anlatmışlar. En başından hoca efendiyi aman hocam efendi diye ağlarken ki videolar anlatılmamış. Nasıl devlete yerleşti? Neden Balyoz gibi davalar yapıldı o davalara kim baktı? O hakimler avukatlar nerelere geldiler? Hoca efendi ne istedikten vermedik? Konuşmaları geçmemiş. Üniversite soruları çalınmaları da geçmemiş. Gerçekten ne anlatmışlar? 🤣 milli irade örneğini Mustafa Kemal Atatürk gösterdi zaten, git Çanakkale'ye de gör nereden insanlar gelmiş şehit olmuş. Milli İrade istiyorsan unutturmaya çalıştıkları Cumhuriyet Tarihine bakacaksın aslanım. Çok istiyorsan ilk kadın muhtar filmi Sultan Türk ya da Vurun * isimli filmlerini de izleyebilirsin. Hatta bence önce bu ikisini izle, sonra bunu izle, bak bakalım neler oluyor gör.
Boş yapıtlara gerek yok!
Sansürlenmiş film adı, vurun k4hpeye film adı. Eski versiyonunu bulursanız, kalbiniz dayanırsa izlersiniz.
Üniversite soruları çalınmaları da geçmemiş Nasıl geçmemiş, 1. Bölüm de o hoca efendi ve dershane kısmını göstermişler. Ama keşke gerçekleri anlatsalarmış çok iyi olurmuş ne oldu o gece ne istediler.
Valla ben bunu bile izleyemedim kötü oldum yani evde tek başımayım onu da izlemeye büyük ihtimalle casaret edemem
Çok lazımsa anlatırım özelden, burada paylaşmak iyi değil..
Merak etmiyorum teşekkürler vatan uğruna mücadele eden herkese Allah tan rahmet diliyorum
Biz o gece gerçekten meydanlara düştük. Vatan uğruna, bayrak uğruna, Allah için… O an ne olduğunu bile tam olarak idrak edemediğim bir geceydi. Ne telefonum vardı ne de doğru düzgün haber alabileceğim bir şey. Sadece insanların sokağa çıktığını, vatanın bir tehlike altında olduğunu biliyorduk. Korku vardı ama o korkunun önüne geçen bambaşka bir duygu vardı. İnsan o an kendi canını bile düşünemiyor. ‘Ne olacaksa olsun, ben buradayım’ diyorsun.
Bugün geriye dönüp düşündüğümde, o gece yaşananların ne kadar büyük ve ağır olduğunu daha iyi anlıyorum. O gece vatanı için canını ortaya koyan, şehit olan, yaralanan ve ailesinden sevdiklerini kaybeden herkesi düşündükçe insanın içi gerçekten acıyor. Allah bir daha böyle bir geceyi bu millete yaşatmasın. Vatanımızı, milletimizi ve bayrağımızı korumak için canını feda eden tüm şehitlerimizden Allah razı olsun. Mekânları cennet olsun.
neyse 3900 teröristte ve ( daha fazlası) salınıyor yeni yasayla. Yıllarca dağlarda kan döken askerlerimiz, sıfır ekipmanla görev yapan komutanlarımız içeride vs. Hala ama. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı bu şekilde, evet. Vatanı kurtardık. Pkk dizisi de gelir mi acaba? Oslo konuşmaları falan? Açılım süreçleri? 🤣
Banane 15 temmuzdan niye izliyim
ızlemedım ama ızlıcam