Gerçek mafyalar dizilerdeki gibi mi mesela dizilerdekiler takım elbiseli havalı ve hapse girmiyorlar, Türkiye'dekiler Daltonlar falan mafya mı oluyor?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Yapay zeka ablamiz doğruları söylemiş :);
Daltonlar falan mafya mı
Ben mafyayim diyen mafya değildir reis bu tarz işler gösteriş sevmez gizliden gizliye olur
Onlar kendini uyuyor yayıyor bildiğin
Herkes bir şekilde yolunda :)
Bi biz kaldık böyle
Evine ekmek götürüyorsan en büyük mafya da kabadayi da sensin reisim bu hayatlar özenilesi değil inan bana. İçeriyi daha önce hiç gördün mü bilmiyorum ama içeride baba gecinenleri otturuyorlar sağlam. Sen doğru git bu zaten seni diğerlerinden farklı yapar
İşsizim para yok genciz
O halde iş bulup çalışıp para yapman gerek bu yol yol değil çok baba adam var ama her babanın da babası vardır. Pis işler bunlar sen ekmek derdinde ol boş ver temiz kal temiz para helal paranın bereketi de vardır
Daha önce çalışmadım çok ne işine gireceğim reis yaşım 29
Yaşım 20 29 değil yanlış yazdım
Bir yerden başlamak gerek tutmak gerek hayatın bir yerinden
İş ne işine girilir?
Ne özelliklerin var yeteneklerin yapabildiklerin
Yokki
Bunu bilmen de güzel reis o halde kendine böyle yetkinlikler bul mesela yerinde olsam açarım YouTube a Google reklam eğitimi yazarım salladım şu an bir kaç saat izlerim bir iki pratik yapıp giderim işletmelere selamün aleyküm aleykümselam Google reklamlarınızı yonetebilirim. Bu kadar bak. Bu sadece bir örnek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Öyle dizilerdeki gibi ağır çekimde yürüyen, sürekli takım elbiseyle gezen havalı tipler pek kalmadı artık. Ekrandaki o ışıltılı hayat işin tamamen şov ve kurgu kısmı. Gerçekte durum çok daha karanlık ve tehlikeli. O Daltonlar falan dediklerimiz de genelde sosyal medyadan türeyen, karanlık işlerin maşası olan sokak çeteleri. Dizilerdeki gibi hapse girmemek de hayal, eninde sonunda o soğuk parmaklıkları tadıyorlar. Yani kısacası o filmlerdeki raconlar sadece senaryodan ibaret, gerçek hayat hiç öyle fiyakalı değil.