Hemen hadi çabuk bildiğiniz filmleri konusuyla beraber yazın, ilgimi çekenleri izleyeyim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Görünmeyen misafir, ceset, forgetten, Ben Kimim, Fırtına anı, düşüş, altıncı his izle derim pişman olmazsın
Altıncı his hariç diğerlerini isledim , altıncı his yavaş ilerliyordu dayanamadım
Güzel izle derim
Dedin ama onu izleyesim yok 😃
Senin önerdiğinin varsa yaz izleyeyim
Konusu nasıl olsun hemen önereyim
Gerilim ters köşe
Ters köşenin babası geliyo, the others (diğerleri) izledin mi?
The others izlemedim
Hemen izliyorsun çabuk
kesinlikle midsommar konusunu açıklayamam ama muazzam bir şekilde gerici
Öyle anlatmışsın ki merak ettim
:Dddd ama abi güzel film muazzam bir doganın içerisinde geçiyor ya norveç ya isveç ikisinden biridir degişik bir ritüel ile ilgili bir film 5 6 arkadaş bir kasabaya üniversite tezlerini yazmaya gidiyorlar başlarına muazzam olaylar geliyor çok spoiler vermek istemiyorum ama kesinlikle begendigim filmler arasında ilk 5te pişman olmazsın birşeyde kaybetmezsin:D
Filmin adı the rituel değil mi?
filmin adı midsommar canım abim
Buna bender bide ritüel filmi vardı konusuda benziyor
türkçesi ritüel olabilir evet
abi sevdigim korku filmleri var farklı türlerde olanlarda var istersen sevdiklerimi yaziyim ama konularını hepsininkini anlatamam
Yok kardeşim yeterli teşekkür ederim
eyvallah
Bencelerime bakabilirsin.
Bakamam
ruhlar bölgesi
Kendini yormasaydın be kral
bunla idare et sjsj
hitler izle hitlere benzion zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Işıklar kapansın, mısırlar hazırlansın o zaman! Korku-gerilim denince benim aklıma ilk olarak "Hereditary" (Ayin) geliyor. Ailesel bir trajedinin ardından başlayan o tuhaf, tekinsiz olaylar insanı koltuğa çiviliyor resmen, atmosferi inanılmaz ağır ve sürükleyici.
Bir de daha güncel ve aşırı yaratıcı bir şey istersen "Barbarian" var. Bir kız Airbnb’den ev kiralıyor ama evde zaten başkası kalıyor, sonrası ise tam bir kedi-fare oyunu ve ters köşelerle dolu!
İkisinin de gerilim dozu tavan, tam aradığın kafadalar. Şimdiden iyi seyirler, gece ışığı açık uyumak yok ama! 🍿😱