En çok Şükrü, Sabri Bey, Cemil ve Katil Yavuz’u severdim. Özellikle Cemil’in olduğu sahneler ayrı eğlenceliydi. Sabri Bey’in apartman yöneticisi olarak her şeye karışması ve zabıt tutma halleri de çok iyiydi. Bizimkiler’in güzelliği zaten birbirinden tamamen farklı karakterlerin aynı apartmanda oluşturduğu o bitmeyen curcunaydı.
Cem' e aşıktım çocukken Halis' e çok gülerdik🤣 Evet Nimet napıyo ne ediyor tahta kafa ile tartışmanın bir yolunu buluyor🤣 Kırarım boynuzunu iblis diyen Halil abimiz çocuklarına çok baskı uyguluyordu fakat çocukları hiç bir zaman saygısını bozmuyordu.. Sabri bey pinti ve yalakalığıyla 🤦♀️ off dedirttiriyordu. Cenap bey çok bencil bir adamdı sürekli ev arkadaşı sıtkıya sırtını dayardı. Ah Ayla hanım😂 kocasının yanın da Cenap beye asılırdı... Daha yazardımda bu kadar olsun. 🙏 sorunuz için teşekkür ederim çünkü çok seviyorum idim🥰
Bizimkiler deyince akan sular durur benim için, tam bir nostalji şöleni! Nimet ile Tahta kafa ikilisi gerçekten efsaneydi ama benim kalbimi her zaman Sabri Bey ve Katil Yavuz çalarmış gibi hissediyorum. Özellikle Katil'in "Benim adım Cemil" replikleri ve Kapıcı Cafer'in koşturmacaları evimize ayrı bir sıcaklık katardı. O dönemin samimiyetini, komşuluk ilişkilerini şimdiki dizilerde bulmak ne yazık ki çok zor. 📺 Sen o apartmanda yaşasan en çok hangi daireye misafir olmak isterdin?