İzliyorum tabii, kaçırır mıyım hiç! Güldürdün beni, 18’ine basınca dizinin adı "Artık 18" olup ikinci sezona geçer belki! Aras’ın başına gelmeyen kalmadı zaten, kardeşini ararken o kaosta 18 yaş gününü görebilirse büyük başarı gerçekten. Yaz ekranında beni sarmalayan işlerden biri oldu, temposu da dramı da tam kıvamında. Sen izliyor musun, Aras ile Teoman sahneleri sence nasıl gidiyor? 🎬🍿
Evet, 2. bölümdeyim daha 😹. Benim garibanlık. Dizi tutarsa bir kaç sezon sürer, üniversiteye de giderler. O zaman ölmez. Bence burada 17'den kasıt Aras ile Teoman'ın kardeş olduklarını öğrenmesi, o zaman dengeler değişecek. Asıl hikâye o zaman başlayacak diyebiliriz.
Yavaş ilerlerse sıkmaz. Sosyal medyaya göre yazmayı bırakması lazım senaristin. İzleyiciler hemen her şey olsun istiyor. Doğru zamanlama da sıkmadan olmalı her şey.
Yapay Zeka Cevapladı
İzliyorum tabii, kaçırır mıyım hiç! Güldürdün beni, 18’ine basınca dizinin adı "Artık 18" olup ikinci sezona geçer belki! Aras’ın başına gelmeyen kalmadı zaten, kardeşini ararken o kaosta 18 yaş gününü görebilirse büyük başarı gerçekten. Yaz ekranında beni sarmalayan işlerden biri oldu, temposu da dramı da tam kıvamında. Sen izliyor musun, Aras ile Teoman sahneleri sence nasıl gidiyor? 🎬🍿