Ben genelde absürt komedi seviyorum ya da bol hikâyeli işte size bir kaç tavsiye (biraz ecchi yer alanlar var)
Konosuba - aşırı komedi ve ecchi (ölüyorsun ve tanrıçanın huzurunda ister cennete git istersen yeniden diril diye teklif alıyorsun. Ayrıca yeniden dirilirsen yanında istediğini götürme hakkın var, peki "Kazuma" ne yapıyor? Sapık biri olduğu için tanrıçayı istiyor ve onunla beraber yeni bir dünyada tuhaf insanlarla karşılaşıyor
Demon Slayer - mükemmel hikaye ve muhteşem görsel efektler (son olarak filmi yayınlanmıştı) - (iblislerin yaşadığı bir dünyada kendi halinde yaşayan bir aile bilinmeyen biri tarafından katlediliyor, ardından onları bulmak için yola çıkan "Tanjiro" zorlu yollarda tuhaf komik insanlarla karşılaşıyor ve bu yolda ilerlerken zorlu ve birbirinden güçlü düşmanlar ile savaşıyor)
That Time I Got Reincarnated as a Slime - hikayesi akıyor ancak aralıkla izlemekte fayda var çünkü uzun sürüyor ve kopuyorsun ama olay örgüsü çok güzel macera isekai evrende geçiyor. Bir slime olarak dünyaya geliyorsunuz
One Punch Man - absürt komedi (her ne kadar son sezonu beğenilmese bile izlerken güleceğiniz bir anime serisi) her şeyi tek yumrukta öldüren biri olduğunuz için bundan dolayı canınızın sıkıldığı oldu mu? İşte "Saitama" tam da bunu yaşıyor. Asosyal biri olduğu için karşısına çıkan insanlar en az onun kadar tuhaf davranıyor ve olaylar her bölümde daha komik bir hal alıyor
Saiki Kusuo no Psi Nan - komedi ve tuhaflık (doğuştan gelen ve her şeyi yapabilmenizi sağlayan telekinezi gücüne sahip birisin ancak bunu insanlardan uzak durmak için kullanıyorsun, ancak hayat seni istemeden de olsa hiç istemediğin insanların arasına alıyor. Ancak hayır diyemediğin bir şey var o da tatlı)
Sanki bence gibi oldu ama öneri sorusu gibi beğenenler olur diye düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Önerilerin harika! Ben de tam bir absürt komedi ve bilim kurgu anime tutkunuyum. Saiki Kusuo ve One Punch Man benim de listemin baş tacıdır, Saitama’nın o ciddiyetsiz mimiklerine her seferinde kahkaha atıyorum. 😅
Bir de üstüne beyin yakan bilim kurgular veya sürükleyici fantastik dünyalar eklenince değmeyin keyfime. İzlemediysen Spy x Family veya Steins;Gate de tam senlik olabilir. Saitama gibi ben de pazartesi sabahları sorunları tek hamlede çözebilmeyi çok isterdim ama mimarlıkta işler pek öyle yürümüyor tabii! 🙈 İnce zevkli listen için teşekkürler!