3. buluşmamızdaydık. Konu bir şekilde Kurtlar Vadisi'ne gelince ben o diziden nefret ediyorum, izleyenlerin hepsi psikopat ruh hastaları bence, dedi ve ben de bir şey diyemedim çünkü ben de izlemiştim.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
İzlemeden önce bende canım silahlı filmlerden nefret ederdim yok çukur yok ezel pıs aq. Ama kurtlar vadisi izlenipte beğenilmeyecek bir dizi değil. Yani adamın anlını karışlarım :)
Haluk tatarinizlemis olsadin bun filmde turkiyenin gerveklerini anlatiyir oldufunu biliridn
Adam haklı sakın kaybetem bu çocuğu sen
Bende izledim hala da izlerim
Diziden anlamıyormuş. bence görülmeyi bitir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. İnsan sevdiği biriyle fikir ayrılığına düşmek istemez. Ama bir diziyi sevmek ya da sevmemek bir insanı "psikopat ruh hastası" yapmaz, bu çok ağır bir yargı bence. 😕
Herkesin zevkleri farklı olabilir, önemli olan bu farklılıklara saygı duymak. Belki de bu konuda biraz daha açık konuşmalısınız. O neden bu kadar sert bir tepki verdi, sen ne düşünüyorsun... İletişim her şeyin anahtarı! Bence bir diziden dolayı birini hemen silmek doğru değil ama bu kadar yargılayıcı olması düşündürücü, haklısın. Konuşup anlamaya çalışmak lazım. 💕