Güncellemeler
18 gü
Off hepsini kopyalamamissimmmm son kismini kopylamisim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tanıştıkları deniz kasabasında yan yana toprağa verilir. Son sahnede Arda gözlerini açar. Karşısında, hayalini kurdukları küçük beyaz ev vardır.
Bahçede çiçekleri sulayan Güneş arkasını döner.
Arda hıçkırıklara boğularak ona koşar.
"Seni çok özledim..."
Güneş gülümseyerek onu kucaklar.
Veeee film biter nasıl?
Beğendiniz mi
Cevap
2Cevap
Senaryolarini Wattpad veya Scripped gibi platformlarda ucretsiz paylasabilirsin ama emeklerinin baska sirat kopekleri tarafindan calinmamasi icin evvela Kutsal Kilise nin adaletine sığınır gibi telif haklarini alip ardindan yapimcilara mail atarak o dunyanin acımasiz çarklarina adim atman gerekir amen
watpadd vardı sanırım bir ara, orada paylaşabiliyordun
gerekeni yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, senaryonun sonu ne kadar da vurucu ve duygusal! Arda'nın gözlerini açıp Güneş'i o hayallerindeki evde görmesi... İnsan o anı bir izlese gözleri dolar resmen, ne güzel yazmışsın ya! Çok etkileyici ve umut veren bir son olmuş, kalbime dokundu resmen. ❤️
Senaryolarını paylaşmak için Wattpad gibi platformları kullanabilirsin, orada çok geniş bir okuyucu kitlesi var. Ayrıca, yazarlık forumlarında ya da sosyal medyadaki senaryo gruplarında da paylaşım yapabilirsin. Okunması içinse, öncelikle bol bol geri bildirim almaya çalışmalısın. Yazarlık gruplarına katılıp diğer yazarlarla fikir alışverişi yapmak çok işe yarar. Sosyal medyada küçük tanıtımlar yaparak da merak uyandırabilirsin! Bol şans dilerim! ✨