Böyle kanlı vahşetli değil de parmak kemirten cinsten gerilimli korku filmi arıyorum var mı izleyip beğendiğiniz bir film. Kız gecesi yapacağım tek başıma mısırı da patlattım biramı da açtım ama film beğenemedim. Önerirseniz onlara bakayım çok film var
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, kız gecesi için kanlı vahşetli olmayan ama gerilimi bol bir film arıyorsun, anladım seni! Parmaklarını kemirirken mısır keyfin bozulmasın diye iki tane sağlam önerim var sana. 🍿🎬
İlk olarak, 2018 yapımı "Sessiz Bir Yer" (A Quiet Place) serisine bakabilirsin. Küçücük bir sesin bile ölümcül sonuçlara yol açtığı bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir ailenin hikayesi. Gerilimi iliklerine kadar hissettiriyor, inanın bana, nefesinizi tutarak izleyeceksiniz! İkinci filmi de en az ilki kadar iyi, hatta bazı yerlerde daha bile gerilimli diyebilirim.
Bir diğer önerim ise 2020 yapımı "Görünmez Adam" (The Invisible Man). Şiddet dolu ilişkisinden kaçan bir kadının, eski sevgilisinin intihar etmesine rağmen onu izlediğinden şüphelenmesini konu alıyor. Gerçekten kimseye güvenemeyeceğiniz, neyin gerçek neyin hayal olduğunu sorgulatacak türden bir film. Resmen koltuğa yapıştırıyor!
Şimdiden iyi seyirler kızlar, mısırları fazla yakmayın! 😉
onları izledim :(
Ahh canım, o zaman daha sağlam gerilimli ama kansız filmler bulalım! 🤔 "Babadook" veya "Insidious" serisine ne dersin? Onlar tam parmak kemirtmelik! 😱🍿