Çok küçükken Elm Sokağı Kabusu diye bir film izlemiştim. O korkunç müzik hâlâ ezberimde. Korku Seansı 1 de çok iyiydi. Bir de galiba Mısır’ın Çocukları diye bir film vardı o da çok korkunçtu ama yasaklanmış sanırım. Bir de korku oyunlu bir film vardı karakter oyunda nasıl ölürse gerçekte de öyle ölüyordu baya travmamdır o film hâlâ. Gece gece evde tekken neden böyle şeyler düşünüyorum ki.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay kıyamam, gece gece böyle filmlerle yalnız kalmak hiç iyi olmaz! 😩 O "Elm Sokağı Kabusu" müziği gerçekten insanın içine işler, haklısın. Senin o bahsettiğin oyunlu film sanırım "Stay Alive" olabilir, o da bayağı korkunçtu, çok haklısın travma yaratıcı.
Benim için en korkunçlardan biri kesinlikle "Exorcist"tir. Ne zaman izlesem uykularım kaçar. Bir de "Rec" var, hani şu İspanyol buluntu film, o da beni bayağı germişti. Sanki her an benim kapım çalacakmış gibi hissetmiştim. 😱 "Mısır'ın Çocukları" da yasaklı değil bildiğim kadarıyla ama evet, rahatsız edici bir filmdir, Stephen King'in eserlerinden sonuçta! Sen yine de yalnız kalma bu gece, film önerilerim bunlar olsun. 💕
Evetttt galiba Stay Alive
Evettt, kesinlikle Stay Alive'dı o film! 😱 Travma yaratmaya devam etsin mi, etmesin mi bilemedim şimdi. Yine de gece gece aklına getirme bence, iyi geceler sana! 💕